reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny! Gratuluję Wam wszystkim! Super wiesci!!!:) Ja jestem już po punkcji Pobrano 6 kumulusow; jeśli wszystko dobrze pójdzie to w sobotę transfer. Czy wy tez po punkcji mialyscie bóle jajnikow i całego dołu brzucha, U mnie na początku po punkcji nic nie bolało, dopiero oo 2 h.Teraz leżę w domu i się zwijam, najgorzej jest jak chodzę albo siadam jakby wszystko urwac tan się chciało:(

Szila, a będą do ciebie dzwonić z informacjami o zarodkach? Czy w ciemno jedziesz w sobotę? O której wyszłaś po punkcji? Pewnie się jakoś minęłyśmy, bo ja byłam w invikcie od ok. 11 do 12.30 :)
Hess - a co u Ciebie?
Powiedzcie dziewczyny, co miałyście do czynienia z drem Jeżakiem - co o nim myślicie? Bo na za 2 tygodnie były miejsca tylko di niego więc się do niego zapisałam, do K ani nawet do Pałki nie było przez najbliższe 3 tygodnie....

Sykatynka, ciesze się ze wszystko ok. Ja czekam właśnie w kolejce do dr

Emenems, nie wydziwiaj , jest ok.

Kaatik - gratuluję Kochana, oby tak dalej.

Sykatynka ja wyszłam o 11:10 z oddziału a z kliniki kolo 12 musiałam poumawiac sie w rejestracji Musialysmy sie minąć A kto wie moze się widzialysmy;) Ja mialam spodnie dżinsy różowa bluzkr i adidasy Mam blond włosy a ty jak wygladalas? Jeśli chodzi o informacje o zarodkach to umowilam się tak ze jeśli bedzie wszystko ok to nie będą dzwonić, dopiero gdyby cos było nie tak maja zadzwonić. Jesli mowimy o dr Jezaku to gadula z niego straszna bylam u niego na wizycie w piątek Ogólnie przyjemny człowiek tłumaczy wszystko dokladnie ale przy okazji sie trochę przechwala, ogólnie chyba ok.Dzis tez byl na oddziale Przekazał mi info odnośnie punkcji oraz zaleceń po.

Sykatynka gratki:D wzruszenie cudowne:))) spokojnej ciazy:)

Szkrabek tylko sie cieszyc! Ciesz się brzuszkiem:) nifty tylko to potwierdzi

Katik gratulacje:)) chcialabym do Ciebie dolaczyc:p

Bety, niby bralam pod koniec zeszlego cyklu duphaston, bo w 22dc mialam pecherzyk 15mm. Od nowego cyklu biore estrofem itd, ale w sumie to nie wiem, czy torbiel sie nie zrobila:/ mam do tego tendencje, ale jestem dobrych myśli i w czwartek uslysze date transferu;) Niedlugo dolaczysz, a teraz wypoczywaj! Ja wlasnie wrocilam z pobytu nad jeziorkiem:) gotowa na Kropka.

Szila kciuki zaciskam!

reklama
sykatynka - ja teraz czekam do Jeżaka, to moja 3 wizyta u niego, 1 była do spółki z Kunickim. Wydaje się ok, wszystko tłumaczy, nie robi nic na siłę. Gaduła z niego faktycznie jest. Wcześniej pracował w Lux medzie.
Jakoś ostatnio ciężko o wizytę u Kunickiego i Pałki.

Do góry