reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
W poniedziałek.... Na razie jeszcze się jakoś nie stresuje ale czasem wraca do mnie wspomnienie jak siedziałam na tym fotelu i Pałka mówi że nie widzi bicia serca.... :( więc na pewno w poniedziałek przed samą wizyta będzie mega stres....

Sykatynka - pamiętaj, tylko pozytywne emocje są mile widziane. Wiem, że się stresujesz i ten stan będzie trwać aż do porodu, jak nie przez całe życie dziecka. Ale proszę Cię, zacznij myśleć pozytywnie. Ja wierzę w Twojego kropka! Będzie dobrze :*

Emi-jest mloda zdrowa i laska jak talala:-):-):-) jak moze nie byc OK ???? jest i bedzie dobrze.Bedziesz super mama- tyle mi mowi moj 6 zmysl:happy:

Cześć dziewczyny.
Długo się mnie odzywałam ale miałam troszkę problemów. Właśnie wracam od dr i niestety nie będzie w tym mc crio bo się nie wchłonął pęcherzyk po poprzednim cyklu (zlutenizowal się). Muszę brać anty żeby wyregulować i może w połowie lipca. Jestem okropnie zła bo już jestem na urlopie i od 6.07 nie pracuję a liczyłam na zwolnienie lekarskie. Postaram się wieczorem siąść do kompa i odrobić zaległości z forum.
Zobaczyłam tylko, że Emenems ma wielkie serducho - gratulacje.
Nniebajka a jak u Ciebie?

Dziewczyny - jak trwoga to do boga czyli do Was :D znawczyń, czy można mieć crio transfer bedac przeziebiona??
ból gardła i stan podgoraczkowy 37- 37,5, , ech- ciagle pod górę

kate ja też nie cierpie wymiotować i zawsze powstrzymuje :/chyba ze nie daje rady ale nienawidze tego

Ostatnia edycja:
sham, ja byłam przeziebiona przed crio, ale bez temperatury i dziewczyny mówiły, że to dobrze, ale crio nie miałam z innego powodu. Ty to nie masz jeszcze temperatury, tylko co najwyżej stan podgoraczkowy, więc chyba tez ujdzie. Obserwuj, czy temperatura nie rośnie.

dzięki Hess, transfer odwołany -doktor powiedziała ze dobrze jakbym nie była chora - no i z ta tempareturą nie wiadomo czy jutro nie będzie powyżej 38 :/ teraz 37,7 :/ teraz muszę wyzdrowieć i sił już brak..

sham, Ty to się bujasz , tak jak ja. Ciągle coś wyrasta na drodze. Teraz walczę z bakteriami. Ale w końcu się doczekamy :)

reklama
Cześć dziewczyny. Trochę przeszukałam wątek i widzę że macie tu sporą wiedzę w związku z tym mam pytanie, 13 V miałam punkcję a 18 V miałam transfer. We wtorek dostałam lekkiego plamienia i miałam wizytę u dr, który zobaczył pęcherzyk, powiedział że wszystko jest ok ale kazał zrobić betę i tu mam problem bo wydaje mi się że jest zbyt duża. Do tej pory moje wyniki wynosiły kolejno: 8dpt 193, 10dpt 510, 12 dpt 1174 i beta z środy czyli 16 dpt 5180, a z dzisiaj (18dpt) wynosi 9983. Zaczynam panikować że jest za duża, naczytałam się że to może być zaśniad i dostaje świra, spotkałyście się może z taką betą?

Do góry