reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A co tu kontrolowac ? Niestety nic nie pokotrolujemy ..zeby to tskie proste było :) trzrba myślec pozytywnie kochana!!! Pozniej sie inny powod wymyslisz - JESTES W CIAZY :D

reklama
Hess, nawzajem kochana! Dla mnie długi weekend zdecydowanie pod znakiem odpoczynku :) no i niby imprezowanie, niby bo o 23 to już staje się zombie....

sykatynka wszystko będzie dobrze, robisz wszystko dobrze wec będzie dobrze:-) a który to tc?

emenems poronienia po 10tc rzadko się zdarzają, akcja serduszka odpowiednio szybka po 8tc to ryzyko spada do 4%, oczywiście jest to zależne od wielu czynników. Jednak najwięcej ciąż jest roniony przed 8tc, tylko kobietka idzie dopiero na usg w 10-11tc i mówi ze poroniła w 10tc gdy tak naprawdę zatrzymanie nastąpiło po 8tc, wiec spokojnie im więcej czasu mija tym ryzyko mniejsze. Byleby przejść przez ten 9tc.https://sites.google.com/site/miscarriageresearch/miscarriage-general

Kate - początek 7 tc.... Na razie byleby do poniedziałku... No i dziś dopadly mnie mdłości, leżę i walczę... A miał być taki miły dzień....

sykatynka jak mdłości są to już pól sukcesu najwięcej ciąż donoszonych to te z mdłościami i wymiotami:-p więc rozkoszuj się, ja tez cierpiałam chociaż ty miałaś większą betę więc pewnie bardziej cierpieć będziesz:-) ja mam przeczucie że wszystko będzie u Ciebie dobrze.

Dzieki kate !
Bo sie bardzo stresuje ... Serduszko było w poniedziałek i było wszystko ok

Dzis obudziłam sie bez mdlosci i sie znowu stresuje ze powinnam je miec a tu nagle dobre samopoczucie ... Wymioty mi sie nie zdarzyły

Mam tylko lekki bol głowy - ehhhh no nic, cierpliwie czrkac do 18.06 na następna wizyte musze

emenems ja bardzo nie lubię wymiotować wiec czasem jak mnie mdliło to potrafiłam leżeć z 10min i dyszeć aż przechodziło, raz tylko zwymiotowałam, bo najgorszy był głód przy mdłościach. Potrafiło przejść na pare dni potem znowu wracało, wiec to chyba normalne no i jak jedno znikało to pojawiało się w zamian cos innego bol głowy, zgaga. zaparcia itp..Wiec spokojnie jeszcze się nacierpisz:-p

Hahahhaha chyba masz racje - ogolnie samopoczucie jak po grubym wieczorze panieńskim :)

Ja poki co z zaparciami nie mam problemu , za ta potrzeba jedtem 3 razy dziennie w toalecie wiec na razie odpukc - głowa boli ale to sie juz chyba przyzwyczaiłam ....pogoda dzis petarda pojde na spacer to sie moZg przewietrzy :)

reklama
Mi mezus zrobił posłanko na tarasie, materac, poduchy, kocyk, i sobie leżę :) zbieram siły na urodziny kolegi dziś wieczorem.... No ja mam nadzieję że jak się tak kiepsko czuje a piersi bolą tak ze nawet jak auto na wertepie podskoczy to je czuje, to tam musi być serducho, nie?

Do góry