reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny mam takie pytanie czy któraś z Was przy udanym zabiegu in vitro, miała nacinaną otoczkę zarodka AH? Bo czytam różne opinie i już nie wiem czy to jest tak strasznie konieczne:tak:

Daria wiem ,ze dziewczyny nie musiały czekac do następnego cyklu po histeroskopii ,wiec pewnie w tym samym cyklu bedzie crio ;)

Ostatnia edycja:
Dzis 8t2d czyli 9 tydzien. Jestem na zwolnieniu ten tydzien ale w przyszłym musze do pracy bo całe szefostwo wyjezdza obiecalam ze bede ... Chociaz nie wiem jak sie zwloke jak nawet teraz leze w łożku i nie mam siły wstac.
Tak to ok wszystko jest- następna wizyta u rodzinnego za dwa tygodnie dokładnie.

Bardzo boje sie do konca pierwszego trymestru bo duzo jest poronień koło 11 tygodnia

Rozumiem obawy...ja jeszcze nawet w ciąży nie jestem, a już się martwię, że przez moją wadę macicy mogę nie donosić...
Ale u Ciebie jeśli jest wszystko OK i jak do tej pory bez problemów, to nochal do góry moja droga!:)
A to zmęczenie i brak sił to wiosenne przesilenie ;)? czy taki objaw pierwszych tygodni?

Najki u mnie to tski starach ze ja nie wiem czemu nie mogłam w sumie zajsc, bo to ze jeden jajnik nie pracuje to nie tenat bo po 4 latach chyba musiałam trafić na jajeczkowanie z drugiego ... I dlatego nie wiem, z ktorej strony sie zabezpieczyć co moze pójść nie tsk - kumasz?

No cisza ciaza , nic mi nie jest po prostu brzuch ciągnie i mdlosci ... Chyba popracuje 3 dni jak ich nie ma a reszte znowu przeleże ... Po 13 mija :)

reklama
Emenems ja też czuje ciągnięcia ale powiem ci ze to mnie akurat uspokaja.... To znaczy że coś się dzieje.. bo nie jest to ból, ból byłby niepokojący, u mnie to jest tylko id czasu do czasu takie dziwne uczucie właśnie ciągnięcia, trochę jak na okres.... Ja już przez moją mega dietę od czasu transferu schudłam prawie 3 kg.... Bo jestem tak ob****na przez ta insulinę ze boję się zjeść cokolwiek niedozwolonego.... Do tego biorę już tylko po jednej tabletce sterydu więc i przez to pewnie trochę ta opuchlizna spada.... Jutro wg wyliczeń zaczynam 7 tydzień, w poniedziałek serduszkowa i tak strasznie się boje czy będzie dobrze.... Jestem dobrej myśli i pełna nadziei, ale boję się ze coś pójdzie znów nie tak... Te najbliższe tygodnie będą najgorsze, poprzednio w 9 tc dowiedziałam się ze serduszko nie bije.... Ale Emenems miałyśmy myśleć pozytywnie!

Do góry