reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny mam takie pytanie czy któraś z Was przy udanym zabiegu in vitro, miała nacinaną otoczkę zarodka AH? Bo czytam różne opinie i już nie wiem czy to jest tak strasznie konieczne:tak:

Daria wiem ,ze dziewczyny nie musiały czekac do następnego cyklu po histeroskopii ,wiec pewnie w tym samym cyklu bedzie crio ;)

Ostatnia edycja:
Dzis 8t2d czyli 9 tydzien. Jestem na zwolnieniu ten tydzien ale w przyszłym musze do pracy bo całe szefostwo wyjezdza obiecalam ze bede ... Chociaz nie wiem jak sie zwloke jak nawet teraz leze w łożku i nie mam siły wstac.
Tak to ok wszystko jest- następna wizyta u rodzinnego za dwa tygodnie dokładnie.

Bardzo boje sie do konca pierwszego trymestru bo duzo jest poronień koło 11 tygodnia

Rozumiem obawy...ja jeszcze nawet w ciąży nie jestem, a już się martwię, że przez moją wadę macicy mogę nie donosić...
Ale u Ciebie jeśli jest wszystko OK i jak do tej pory bez problemów, to nochal do góry moja droga!:)
A to zmęczenie i brak sił to wiosenne przesilenie ;)? czy taki objaw pierwszych tygodni?

Najki u mnie to tski starach ze ja nie wiem czemu nie mogłam w sumie zajsc, bo to ze jeden jajnik nie pracuje to nie tenat bo po 4 latach chyba musiałam trafić na jajeczkowanie z drugiego ... I dlatego nie wiem, z ktorej strony sie zabezpieczyć co moze pójść nie tsk - kumasz?

No cisza ciaza , nic mi nie jest po prostu brzuch ciągnie i mdlosci ... Chyba popracuje 3 dni jak ich nie ma a reszte znowu przeleże ... Po 13 mija :)

reklama
Emenems ja też czuje ciągnięcia ale powiem ci ze to mnie akurat uspokaja.... To znaczy że coś się dzieje.. bo nie jest to ból, ból byłby niepokojący, u mnie to jest tylko id czasu do czasu takie dziwne uczucie właśnie ciągnięcia, trochę jak na okres.... Ja już przez moją mega dietę od czasu transferu schudłam prawie 3 kg.... Bo jestem tak ob****na przez ta insulinę ze boję się zjeść cokolwiek niedozwolonego.... Do tego biorę już tylko po jednej tabletce sterydu więc i przez to pewnie trochę ta opuchlizna spada.... Jutro wg wyliczeń zaczynam 7 tydzień, w poniedziałek serduszkowa i tak strasznie się boje czy będzie dobrze.... Jestem dobrej myśli i pełna nadziei, ale boję się ze coś pójdzie znów nie tak... Te najbliższe tygodnie będą najgorsze, poprzednio w 9 tc dowiedziałam się ze serduszko nie bije.... Ale Emenems miałyśmy myśleć pozytywnie!

Do góry