reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale nie leci :D jak przed zawsze plamilam dwa dni i lekarz mi mowil ze ok i nic na to nie moznabylo poradzić wiec głowa do gory - moze ta bakteria wlasnie wypełza - niech idzie w cholerę!!!:D

yplocka jak miło Cię słyszec nasz znawco od PGD:-) jak się czujesz? jak się nie obrazisz to będę dziewczęta do Ciebie na priv odsyłać:-p bo mało z nas miało PGD a ty jesteś barrrdzo w temacie:-)

sykatynka w invikcie jest pani psycholog, i uważam że to jest dobra kobietka, specjalista od bezpłodności to trochę inny psycholog niż od leczenia depresji. Nawet mój M powiedział ze nie jest dobra a nienawidzi psycholi:-D. Ale bardzo specyficzna nie każdemu podpasuje. Nam pomogła teraz chyba znowu do niej pójdziemy bo nie wiemy jak odpowiadać na pytania młodzieży i jak mu pomóc sobie poradzić z tą sytuacją i w ogóle....Ale polecam kobietkę a ze jest jedyna w klinice to nigdy nie zapisywaliśmy się do konkretnej osoby.

Sykatynka ja tez bym z chęcią skorzystała gdzies w trojmiescie bo jak mowisz, ciągły strach i ciągły stres to tez nie dobrze i fajnieby było jakos sie nauczyć z tym spokojnie zyc

Kate a ile kosztuje u niej wizyta? Może bym spróbowała się do niej zapisać nawet na przyszly tydzien?

Dziewczyny sprzedam Lutinus 4 opakowania, zrobilam zapas bo to drogie cholerstwo a lekarz mi zmienil leki. Zalezy mi na czasie bo jedno opakowanie konczy termin za miesiac. Za calosc chce 150zl podczas gdy jedno opakowanie w promocji kosztuje ponad 200zl. Moze znajdzie sie jakas duszyczka w potrzebie :)

Kate_p7, ciężki czas dla mnie.... pierwsze dni czerwca masakra. Tak, kieruj dziewczyny. Nie jestem znawcą, ale chętnie pomogę.
Niestety Invicta jest monopolistą w PGD.

sykatynka chyba 150zl za godzinke, ale nie pamiętam już.

yplocka spokoju ducha w te ciężkie dni. Pamiętaj ze nic nie trwa wiecznie, smutek tez się w końcu kończy. Żeby z czasem było łatwiej...

reklama
Do góry