reklama
.szkrabek
Fanka BB :)
Emenems - nie wiem czemu... ale to z wyborczej.pl, więc spróbuj wejść na główną stronę http://bialystok.gazeta.pl/bialystok/0,0.html
a artykuł dziś jest na pierwszej stronie, na samej górze - nie przegapisz - zatytułowany BURZA WOKÓŁ IN VITRO Profesor Kuczyński do Zelnika: Zapraszam do mojej kliniki
a artykuł dziś jest na pierwszej stronie, na samej górze - nie przegapisz - zatytułowany BURZA WOKÓŁ IN VITRO Profesor Kuczyński do Zelnika: Zapraszam do mojej kliniki
dziewczyny ręcę opadają jak w zacofanym kraju zyjemy i przerażająca jest ilość osób zadufanych w sobie mówiących tak straszne rzeczy o in vitro ( wzorowi katolicy?? - raniący innych, kłamiący), nie przyjmuje przeprosin Zelnika i ciekawa jestem czy przyjmie zaproszenie doktora ....
Madziulka Rz
Fanka BB :)
:-) :-) Świetna odpowiedż profesora :-)
Hahahahaha Hess
Ja to juz mam dystans do takich wypowiedzi bo jak mowi moja siostra, zanim odejdziemy z trgo swiata in vitro nie bedxie żadnym Wow, nawet dla kosciola. Teraz to taki sam temat jak 100 lat temu prawa wyborcze kobiet albo ginekologia- nie wypadało i było to bluźnierstwem zeby rozmawiac o narządach rozrodczyxh kobiet a lekarze byli wyklinani przez kościół jak zboczency.
Wszysto sie z czasem uspokoi
Ja to juz mam dystans do takich wypowiedzi bo jak mowi moja siostra, zanim odejdziemy z trgo swiata in vitro nie bedxie żadnym Wow, nawet dla kosciola. Teraz to taki sam temat jak 100 lat temu prawa wyborcze kobiet albo ginekologia- nie wypadało i było to bluźnierstwem zeby rozmawiac o narządach rozrodczyxh kobiet a lekarze byli wyklinani przez kościół jak zboczency.
Wszysto sie z czasem uspokoi
reklama
Podziel się: