reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny czy jest jeszcze szansa ,ze przez trzy dni pojawi sie wiecej jajeczek po zwiększonej dawcę menopuru ,chociaż dziwnie mi przepisała bo mam brać teraz przez trzy dni 225 j a dostałam 600 j i mam brać niecałe 225 j ..

Emenems trzymam kciuki za jutro! Zdawaj natychmiast relacje ze zdrowego bijacego serducha (relacje z Ikei możesz odpuścić, mieszkam 3 przystanki od Ikei więc często bywam)

No zobaczymy czy juz bedzie serducho .... No i sie martwię ze za tydzien mam znowu usg.... To na pewno nie bedzie szkodliwe ?????

Nikt nie kieruje - moje usg od lekarza jest za tydzien takie normalne pierwsze po transferze a jutro to ja die prywatnie Umowilam .... Sama z siebie

Emi usg chyba nie jest szkodliwe.... Co innego rtg ale usg myślę że nie zaszkodzi... Na wszelki wypadek powiedz lekarzowi za tydzień o tym wczorajszym i niech on zadecyduje

reklama
To zapytaj jak czesto mozna robic , chociaż pamietam ,ze sama miałam sytuacje kiedy po 9 dniach miałam kolejne usg .

Do góry