reklama
OlaSzy
Fanka BB :)
annemarie - to normalne, że panikujesz - każda z nas to robiła, a tylko połowa się do tego przyznaje. Jednak na spokojnie - czasami musi zaboleć, zakłuć żeby się udało. Pamiętaj, że jesteś po punkcji, czyli ingerencji czymś w Twoje jajniki - dlatego dziwne by było, gdyby nic nie bolało!
Zrelaksuj się, myśl tylko o dobrych rzeczach i daj znać jak sprawy się mają
annemarie
Annemarie, masz w sobie cudowne trzy kropki, lada chwila będziemy tu świętować twoją wysoką betę! Tylko jakoś strasznie pozno robisz, wytrzymasz tyle? Może zrób wcześniej?
No wlasnie stoje przed kalendarzem i licze i tez mysle heee??? 1.06 ? ale jutro i tak tam jestem ,wiec powiem zeby mi bete juz w 8 dniu zrobili.Pewno sie beda burzyc i mowic ,ze to nie ma sensu (no bo troche racji w tym jest;-)) ale jesli juz i tak place za kazdy pierdul to nie widze powodu dlaczego nie mieli by mi tego zrobic.A pojade tam i tak w nastepny czwartek i nie wyjde do poki mi hcg nie zrobia.To bedzie 28.Moja cierpliwosc do tego czasu osiagnie apogeum.
annemarie
Ola -jajniki to jedno,melduja sie prawie dzien i noc,Bol podbrzusza i to cisnienie jak przed okresem to u mnie inna historia.annemarie - to normalne, że panikujesz - każda z nas to robiła, a tylko połowa się do tego przyznaje. Jednak na spokojnie - czasami musi zaboleć, zakłuć żeby się udało. Pamiętaj, że jesteś po punkcji, czyli ingerencji czymś w Twoje jajniki - dlatego dziwne by było, gdyby nic nie bolało!
annemarie jesteś tydzień po punkcji, czyli dzisiaj powinna zaczynać się implantacja. O ile wczoraj już się nie zaczynały wgryźć, czyli bóle jak na @ to dobry znak:-) za 4 dni możesz zrobić betę i przestać gdybać
No i u mnie przyszły wyniki testu pappa dzieciatko zdrowe:-)
Bety72
annemarie jesteś tydzień po punkcji, czyli dzisiaj powinna zaczynać się implantacja. O ile wczoraj już się nie zaczynały wgryźć, czyli bóle jak na @ to dobry znak:-) za 4 dni możesz zrobić betę i przestać gdybać
kate to super. Teraz to tylko, tyć, tyć, tyć i a później w 9mc schudniesz w jeden dzień kilka kilogramów
annemarie
No to cud malina czesze sie bardzo:-)
reklama
Podziel się: