reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Emenems na szczęście ja indukcyjnych nie uznaje ani mikrofali, nigdy nie używałam :) lubię gotować naprawdę czyli na gazie i dużo piekę :)

No ja mam jaka mam kuchenkę wlasnie indukcyjna była s pakiecie z domem jak kupiliśmy. Mikrofala tak - samo zło :) mam za to mały piecyk :)

kurde, zmartwiłaś mnie, bo ja mam indukcję, ale poczytałam o tym w necie i się uspokoiłam :-) ale teraz będę ostrożniejsza i naleśników już nie będzie! :-p za dużo stania przy włączonej kuchni!

Ja nie mam gazu w mieszkaniu... w nowym budownictwie juz go nie doprowadzaja:/ baardzo ciezko mi bylo sie przestawić, ale po 3 latach zaczęłam dostrzegac plusy;) kiedys nie uznawalam indukcji, a teraz uwazam ze w domu, ktorego kiedys się dorobie bede miala i gazowke i indukcje;) mikro mam, ale to dodatkowa funkcja piekarnika i uzywam baaardzo sporadycznie:) wole gary!

No w Norwegii wszystko na prad nawet nie ms instalacji gazowych, ba, w sklepach nie ma kuchenek gazowych :D
Ja wychowana na elektrycznej ( kiedys milion lat temu mielismy gazowke "Ewa") w sumie i sie boje gazu:D

Tak to chodzi o nie stanie przy indukcji. Ale i tak dla bezpieczeństwa maz gotuje jaja :D

reklama
sykatynka suuuuper wiadomosc [emoji2] gratuluje ! Uśmiałam sie,czytając o twojej walce z niechcianym lokatorem ,az M pytał co tak sie cieszę do tego tableta ;)
annemarie tym razem robię sobie juz sama zastrzyki , ale mam momenty kiedy ręka lata jak szalona ;) a z tym sprayem to chodziło mi ,ze jeden zastrzyk mniej ,bo niestety bez i tak sie nie obejdzie ;)

Do góry