reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No ja chyba zrobię w czwartek i najwyżej jeszcze raz w sobotę... Mam wizytę umowiona do kunickiego na 26 maja czyli za tydzień.... Może być jeszcze za wcześnie na pechola.... To będzie teoretycznie mniej więcej 4 tydzień i pół....

reklama
Hess a to gdzies kolo dnia matki będzie transfer, miło:-)

sykatynka niop za wczesnie ale za tydzień już w sam raz:-) ja bym jeszcze TSH zrobiła i inne tarczycowe, bo ponoć w ciąży może tylko tarczyca wychodzić a poza tematem nic...

Sykatynka sliczny prezent:))
I jaka z Ciebie piekna kobietka! Z brzuszkiem bedziesz ślicznie sie prezentowac♡♡♡
Hess nie moge sie doczekac Twojego Balwanka:)))

Zrobię w czwartek pakiet z pogesteronem i estradiolem i tsh, później może jeszcze hpmocysteine i podpytam lekarza czy warto te nk badać....
Niebajka dziękuję brzuszka nie mogę się doczekać :)

Sykatynka ogromne gratulacje :) dbaj o siebie. Nie wchodź na głupie wieże z krzeseł. Zrób badania o których piszesz. Bierzesz zastrzyki przeciwzakrzepowe albo chociaż acard?

Gizas i Emenems - biorę standardowo lutkę i estrofem, do tego clexane, metypred i całą masę suplementów (wit. b12 i b6, wit. d, magnez, selen, acesan, kwas foliowy) + tyroksynę na tarczycę i glucophage na insulinę :) najadam się samymi pigułami ;) plus bardzo ścisła dieta, a od dzisiaj jeszcze ściślejsza, coby mi się insulina nie rozhuśtała... Na razie biorę to, we wtorek skonsultuję się z Kunickim, chociaż wiem, że on będzie chciał, żebym gluco odstawiła, ale ja nie chcę....

Wow :D ja z supli to żelazo kwas i omega ... Wyniki mam w normie wiec chyba ok - fajnie ze masz wzzystko pod kontrola i po weekendzie juz lekarz :)

reklama
I jeszcze kalendarz :)

MAJ

20: Hess - wizyta kontrolna przed crio
21: Bunieczek - wizyta u hematologa
21: Annemarie - badanie krwi
21: Sykatynka - druga wysoka beta
25: GizaS - spotkanie z maluszkiem na usg
26: Hess - udany criotransfer w Dzień Matki :)
26: Sykatynka - weryfikacja/wizyta u dra K
27: najki - wizyta kontrola - przygotowanie do stymulacji
28: Szkrabek - usg genetyczne
28: Madziulka - usg genetyczne
29: Emenems - wizyta serduszkowa

Hess - criotransfer
andromeda5 - criotransfer
blueskye - criotransfer
UdaSię - criotransfer
Dorotka - criotransfer

CZERWIEC
01: Annemarie - wysokaśna beta