reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
sykatynka - spokojnie z tym kalendarzem, prowadź go do serducha. Ja prowadzę kalendarz na in vitro rządowym :) Za to fluidki ciężowe się przydadzą :)

Sykatynka gratki :tak: Kciuki nadal zaciśniete za przyrost, pęcherzyk, serducho, spokojne 9 miechów i poród :tak:
Może i ja poprowadze kiedyś kalendarz jak to takiego farta przynosi ;-)
Może i ja się wkońcu doczekam na swoją brzuchatą kolej bo powoli tu się wyludnia. Powodzenia na transferach :tak:

No zeby nie gotowac na indukcji bo tak samo jak mikrofala pole magnetyczne wytwarza , tak miała zabronione kolezanka po poronieniu od tesciowej ginekolog wiec to raczej nie bajki:)
Wiadomo ze to małe zagrożenie ale my z tych chuchajacych... Wiec ja tylko piekarnik a maz na kuchence robi wszystko

reklama
O matko, Ememems! No to nieźle... w pracy kolega zabrania mi nad palnikiem siedzieć, bo wdychanie resztek gazu powoduje poronienia, w domu na indukcji nie pogotuje, normalnie zyc nie umierac...
Byle do crio...

Do góry