reklama
najki
Fanka BB :)
Kochane moje, wrzucam kalendarz już dzisiaj, bo jutro nie będę miała czasu... Jestem już w Opolu, mam w hotelu piękny pokoik z widokiem na Odrę i za chwilę zalegam z nogami w górze....
Straszliwie się boję wtorkowej bety, tak bardzo bardzo bardzo chciałabym, żeby się udało...
Cycki bolą mnie straszliwie, ale to pewnie wina lutki, czasem coś ciągnie, czasem nie ciągnie, nie mam pojęcia, czego się spodziewać...
Annemarie - a ty kiedy testujesz?
MAJ
19: Sykatynka - beta (miejmy nadzieję, że wysoka)
20: Hess - wizyta kontrolna przed crio
21: Bunieczek - wizyta u hematologa
25: GizaS - spotkanie z maluszkiem na usg
26: Hess - udany criotransfer w Dzień Matki
26: Sykatynka - weryfikacja/wizyta u dra K
28: Szkrabek - usg genetyczne
28: Madziulka - usg genetyczne
29: Emenems - wizyta serduszkowa
Hess - criotransfer
andromeda5 - criotransfer
blueskye - criotransfer
UdaSię - criotransfer
Dorotka - criotransfer
CZERWIEC
02: Tola32 - wizyta u immunologa
02: Agapl - wizyta kontrolna i początek stymulacji
03: Bunieczek - spotkanie z synusiem przez USG
06: GizaS - połówkowe
16: kwiatuszek - wizyta w Novum
Dariaa - histeroskopia i sctratching endometrium
Bety72 - criotransfer
LIPIEC
01: Tola32: wizyta u drugiego immunologa
Dariaa - criotransfer
sykatynka dopisz mnie proszę na 27 maja na pierwszą wizytę po kwalifikacji (W1)
annemarie
badanie kontrolne ale nie betę? nie rozumiem...
badanie krwi E2, PRG ,HCG Beta mam 1.06
Tola32
czekamy na ten cud jedyny
Sykatynka bete na Reymonta w Opolu w szpitalu zrób. Bynajmniej zapytaj czy zrobia.
Miałam byc dzis w Opolu. Niestety wyskoczyło co innego i w Opolu dzis nie będe. Bo bym się chętnie spotkała z Toba.
Powodzenia i dorodnej bety życze!!!!!!!!!!!
Miałam byc dzis w Opolu. Niestety wyskoczyło co innego i w Opolu dzis nie będe. Bo bym się chętnie spotkała z Toba.
Powodzenia i dorodnej bety życze!!!!!!!!!!!
Bety72
https://www.youtube.com/watch?v=tNM3lV1Bez8
Do posluchania na niedziele....dla wszystkich znerwicowanych,zestresowanych przyszlych mam Posluchajcie, wylaczcie sie z calego swiata...nie ma cudowniejszej piosenki
anemarie piękna - można się popłakać jak nic. życzę wszystkim abyście mogły zaśpiewać ją Waszym dzieciom.
najki
Dziewczyny...jak u Was rozłożyła się czasowo cała procedura in vitro?
Czeka mnie długi protokół; biorę Ovulastan od 13 maja a 27 mam wizytę 1W. Wiem, że jest to kwestia dosyć indywidualna, ale wolałabym wiedzieć ile to potrwa i mniej więcej kiedy czeka mnie punkcja i transfer, bo czerwiec u mnie w pracy do gorący okres, dodatkowo zaczyna się sezon urlopowy i moja absencja będzie nie mile widziana..
Czeka mnie długi protokół; biorę Ovulastan od 13 maja a 27 mam wizytę 1W. Wiem, że jest to kwestia dosyć indywidualna, ale wolałabym wiedzieć ile to potrwa i mniej więcej kiedy czeka mnie punkcja i transfer, bo czerwiec u mnie w pracy do gorący okres, dodatkowo zaczyna się sezon urlopowy i moja absencja będzie nie mile widziana..
Ja szlam tzw długim protokołem miałam spray do nosa pierw 2,5 tygodnia do każdej dziurki rano i wieczorem a potem doszły zastrzyki i tez dwa tygodnie chociaz miałam przepisane zastrzyki na tydzien to po usg lekarz dołożył na 3 dni zastrzyki i kontrole i jesCze na 4 dni wiec jsk piszesz sprawa indywidualna....zalezy jak ci pecherzyki rosną.
To potem od razu punkcja i ja transfer dwudniowego.
Najki wiem o co ci kaman z praca bo ja przez to poprosiłam o przełożenie całej procedury o jedne cykl bo przed Wielkanocą nie miałabym szans jezdzic na punkcję transfery itp i przełożyłam o miesiac i akurat tata mojej kolezanki z biura zmarł i jej nie było akurat ten tydzien co ja miałam punkcję i transfer ... Wiec moja drga - idealnego momentu nie bedzie - po prostu staraj sie wszystko jak mozesz poukładać i nie denerwować!
To potem od razu punkcja i ja transfer dwudniowego.
Najki wiem o co ci kaman z praca bo ja przez to poprosiłam o przełożenie całej procedury o jedne cykl bo przed Wielkanocą nie miałabym szans jezdzic na punkcję transfery itp i przełożyłam o miesiac i akurat tata mojej kolezanki z biura zmarł i jej nie było akurat ten tydzien co ja miałam punkcję i transfer ... Wiec moja drga - idealnego momentu nie bedzie - po prostu staraj sie wszystko jak mozesz poukładać i nie denerwować!
reklama
annemarie
Dziewczyny...jak u Was rozłożyła się czasowo cała procedura in vitro?
Czeka mnie długi protokół; biorę Ovulastan od 13 maja a 27 mam wizytę 1W. Wiem, że jest to kwestia dosyć indywidualna, ale wolałabym wiedzieć ile to potrwa i mniej więcej kiedy czeka mnie punkcja i transfer, bo czerwiec u mnie w pracy do gorący okres, dodatkowo zaczyna się sezon urlopowy i moja absencja będzie nie mile widziana.. [/QUOTE
Najki-za duzo Ci nie moge powiedziec ,bo zdaje sie ze w Polsce dlugi protokol wyglada troche inaczej niz w DE ,ale w sumie to ok.3 tygodnie z zycia wyjete:-)
Podziel się: