reklama
Magdam teoretycznie nie rokuje to dobrze, ale na forum są dziewczyny gdzie beta skakała nie tak jak powinna a ciąża jest i się trzyma. Możesz mieć piękną betę a dziecka z tego nie będzie. Czekać zostaje cierpliwie, bo różne przyczyny mogą być tego stanu rzeczy poza tym twoja beta może się rozkręcić ok 10dpt bo czasem tez tak się zdarza ze zamiast podwajać się to się potraja albo i rośnie nawet więcej a potem jak dogoni średnia to wolno przyrasta. Nie jest to norma ale się zdarza:-)
Hess dadzą bez problemu jak u mnie pierwsza beta wyszla pozytywna to poszlam do doktorka i wypisał na bole brzucha, wiec spokojnie tylko pytanie na kogo trafisz. Musisz powiedzieć ze w pracy po transferze masz straszne warunki, dźwigasz nie jesz i stres i spokojnie wypiszą.
reklama
OlaSzy
Fanka BB :)
Kate widzisz , wszystko będzie dobrze , bardzo wierzymy wszyscy w Twoje maleństwo , już nie takie maleństwo , rośnie jak na drożdżach :-)
Ma ktoś może doświadczenie z tymi krwiakami ? strasznie się boję ,że nie będzie się wchłaniał , ani oczyszczał , tylko rósł....
i w końcu maleństwo się podda ... Każdy z lekarzy mówi by odpoczywać i czekać , ale ile ? plamię popołudniami jak na razie odpoczywam i poleguję .....
Madziula po pierwsze - bez stresu! Przeżyłam krwiaka (przy kosmówce) i w moim przypadku zagrażał ciąży - Ty jesteś w tym "lepszym" położeniu. Tydzień leżenia (wychodziłam z łóżka tylko do toalety i na posiłki do stołu), bierz leki zgodnie z zaleceniami lekarza, żadnych ciepłych kąpieli i się wchłonie. U mnie po tygodniu nie było już śladu po krwiaku (1,5 cm na 2 cm) więc i u Ciebie będzie dobrze. Jeżeli lekarz powiedział, że możesz krwawić to też nie jest źle - skoro nie zagraża ciąży! W ten sposób też się 'usunie' z organizmu. Wiem, że przeżywasz duży stres i się martwisz, ale uwierz mi - będzie dobrze. Musi być dobrze! :*
Podziel się: