reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
emenems bądź dobrej myśli, mnie też nic nie dolegało, raz jeden tak mocno zabolał mnie brzuch, właściwie myślałam,, że t już po wszystkim, a tu niespodizanka.
teraz wciąż mnie pobolewa podbrzusze, poza tym zero objawów

trzymam za ciebie kciuki z całych sił i patrzę optymistycznie :)

Emenems tylko beta prawdę Ci powie, i nie ma co doszukiwać się objawów, poza tym na tym etapie to co chciałabyś mieć już mdłości? a może od razu wypisane na czole "jestem w ciąży" :-D Kobiety nic nie czują we wczesnym okresie ciąży, jedyny objaw to spóźniająca się @. My sobie dużo dopowiadamy:-p

Wiem wiem kate - ile kobiet tyle objawów :)
Niby to cud ze tylko w 9 miesięcy cały człowiek powstaje ale jak mam czekac pare dni to wieczność :)

emenems pamiętam jak sama się zamartwiałam bo inne mają objawy a ja nie, to normalne, ale przed tobą jeszcze parę dni oczekiwania to na zawal padniesz. Jeśli to jest ten zarodek to zostanie, a jeśli nie to macie mrozaczki, więc trzeba czekać. Dostałaś najładniejsze, więc mają największa szanse :-)

Po tatusiu najładniejsze haha

Dzieki:)
Maz w nocy jedzie na lotnisko bo musi do PL skoczyc, wraca w niedziele, nie dosc ze weekend majowy to siedze sama, bo na wszelki wypadek ja nie lece to tylko 2 dni.
Jutro sie pokrece po domu a w sobote jade do kolezanek :)

Jednym słowem - zleci!

Emenems ja miałam taki dziwny ból, ciągnięcie w 3 dpt, brałam cały czas nospę zapobiegawczo a jednak "ból" się przedarł. To była zapewne implantacja. A później brak jakichkolwiek objawów a wręcz czułam już nosem @ i byłam pewna że beta będzie 0 a jednak się zdzwiłam:tak:Objawów jak nie było tak nie ma, może poza brakiem apetytu w 1 trymestrze. Brzuch po mału się uwypukla ale nikt by nie powiedział że jestem w ciązy, chyba że ubiorę się w bardzo obcisłe rzeczy.
Co do płci, bety itp, u mnie beta rosła jakoś nie w ekspresowym tempie, objawów może i dzięki temu brak ale jak narazie na 60 % jest dziewczynka. Kiki też miala bete jak ja a nwet niższa, objawów niewiele i dziewczynka u niej w 100%;-)

Dzieki GizaS

Ja sie zamartwiam statystykami ze to dopiero pierwszy transfer .... Kumasz, i ze niby jak ma wyjsc tak od razu ...
No co do brzucha to całe zycie miałam problem zeby go ukryć - chociaz bym nie musiała :)

Palic nie pale, pic nie pije, odżywiam sie ciazowo, spaceruje... Nic wiecej nie zrobie oprocz czekania

Ale ten poniedziałek 10dpt to nie za wcześnie na bete? Nie chce przegiąć

Cześć kochane Dziewuszki,

Pozwolę sobie tradycją francuską ofiarować Wam w dniu 1 maja konwalie, ktore symbolizują szczęście. Niech Wam ten bukiecik przyniesie duuuuuuzoooooo, duzoooooo szczęścia w realizowaniu tego cudownego marzenia jakim jest bobasek :-)

image.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Świetna tradycja :)

Niestety, Norwedzy kazdy wolny weekend wykorzystują na chlanie na umór.
Wiec na zdrowie :)

Do góry