Dziewczyny , zrobiłam wynik Dhea. Norma 74-480 ja mam 74. Co zrobić żeby zwiększyć poziom tego hormonu. ? Jak tak niski wynik wpływa na in vitro. Iść z tym do lekarza ? A jak tak to do jakiego ? Mam dość. ...co robię jakiś wynik zawsze źle wychodzi....
reklama
Jolka 1979 - mnie w klinice lekarz zalecił brać DHEA 50 mg. Możesz kupić DHEA Eljot 25 mg i brać po 2 tabletki. Tanie to nie jest. Tylko ja miałam pod górna granice normy, a miało pomoc na poprawę jakości komórek, i podobno rekrutuje więcej komórek.
Przepis na zdrowa przekąskę - duuuuzo zdrowsza alternatywa
Puszka ciecierzycy, odlewamy, osuszamy racznikiem papierowym, w misce mieszamy z odrobina oliwy, wybranymi przyprawami ( ja daje te do kurczaka ) i wysypujemy na blachę na papier i pieczemy.
Moj piekarnik to tak 20 minut 200stopni plus wyłączam i je zostawiam. Trzrba patrzec zeby były juz chrupkie a nie spaliły sie.
Polecam!
Puszka ciecierzycy, odlewamy, osuszamy racznikiem papierowym, w misce mieszamy z odrobina oliwy, wybranymi przyprawami ( ja daje te do kurczaka ) i wysypujemy na blachę na papier i pieczemy.
Moj piekarnik to tak 20 minut 200stopni plus wyłączam i je zostawiam. Trzrba patrzec zeby były juz chrupkie a nie spaliły sie.
Polecam!
Załączniki
reklama
Podziel się: