reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dokładnie to samo - pozatym, wole zeby myśleli ze jestem niezastąpiona :) hahaha poki co tak jest i niech lepiej sie nikt nie okaze taki jak ja :)

reklama
Cześć, ale Wy kombinujecie :). No ale znam to, choć teraz nie muszę. Jak staż zacznę będę musiała kombinować, bo może uda zaszczepić się na stałe.
Otworzyłam dziś szafę i stwierdziłam, że nie mam w czym chodzić do "pracy". Hehe, odwieczny dylemat kobiety ;)

Hess, kup sobie zestaw startowy - z 3-4 białe koszule, wygodne ciemne jeansy. Zawsze jak rano obudzisz się z dylematem, sięgasz po sprawdzone rozwiązanie :) Ja tak robię. Mam jeszcze 2 sukienki "bezpieczne" - długi rękaw, do kolana. Może w pewnym momencie nudzą nam się te zestawy, ale jak zaśpisz i masz 15 minut do wyjścia, docenisz swoje zestawy :D

Hess nie wiesz jeszcze jakie zasady tam panują, ja pracowałam w korporacji na studiach i o dziwo trzeba było wyglądać fajnie i nie było mowy o białych koszulach. A jeśli będziesz chciała tam zostać to musisz upodobnić się do reszty załogi, wiec jak laski będą chodziły w skąpych ciuchach to ty tez, bo inaczej stworzysz sztuczny dystans i oczywiście wszystko w granicach rozsądku. Poza tym co jak co ale ty masz co pokazywać:-p no i jeszcze jedna opjca dla kobiet odbiegających od standardowego 38/40 jest dużo fajnych i tanich ciuchów na second hand'ach ja osobiście uwielbiam "szmaty" trafisz czasem takiego ciucha mango albo mexx itp. i to za grosze:-)

Tia, jak ja się skąpo bym ubrała to by była świnka Piggy :D. No wiadomo, musze wyczuć jak się tam trzeba ubierać. Na pierwszy dzień ubiore się w miarę klasycznie. Do tej pory miałam prace, gdzie mogłam ubierać się na luzie.
Lumpeksy bardzo lubię, rzadko coś znajduje, ale czasem mi się udaje.

ImageUploadedByForum BabyBoom1430209591.895050.jpg

Moje sniadanie :) maz kazał jesc troche wiecej i wszystko wiec tu mam wczorajsze łowy, otoryli u mnie sklep ze wschodnio europejskim jedzeniem :D twarog wszedzie i kiszony ogórek :D hahaha
Strasznie cieszy.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1430209591.895050.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1430209591.895050.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 55
Mam kalendarz zeby wiedziec komu kibicujemy

Kwiecien
28: Daria - wizyta u dra K

MAJ

04: Gizas - wizyta kontrolna

04: Beti88 - wizyta serduszkowa

04: Emenems - wielgaśna beta( wynik w srode 06.05)

05: Pigwa - wizyta kontrolna

05: Kikifish - wizyta kontrolna

08: Bunieczek - badanie połówkowe

08: Madziulka - wizyta kontrolna

11/13: Hess - wizyta kontrolna

21: Bunieczek - wizyta u hematologa

Hess - criotransfer

andromeda5 - criotransfer

blueskye - criotransfer

UdaSię - criotransfer

Dorotka - criotransfer

Sykatynka - criotransfer

tak mówiłam że się dobrze czuje i d.... jeszcze mam gości dzisiaj a potem jadę babcią się zająć:-( a glowa mi pęka...

reklama
kate - powodzenia! spróbuj zrobić sobie okład na głowę, może nie rozwiąże problemu, ale da chwilowe ukojenie, abyś się zrelaksowała..

ale kalendarz! Tyle transferów nas czeka w maju, że hoho! :-)

Do góry