reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dokładnie to samo - pozatym, wole zeby myśleli ze jestem niezastąpiona :) hahaha poki co tak jest i niech lepiej sie nikt nie okaze taki jak ja :)

reklama
Cześć, ale Wy kombinujecie :). No ale znam to, choć teraz nie muszę. Jak staż zacznę będę musiała kombinować, bo może uda zaszczepić się na stałe.
Otworzyłam dziś szafę i stwierdziłam, że nie mam w czym chodzić do "pracy". Hehe, odwieczny dylemat kobiety ;)

Hess, kup sobie zestaw startowy - z 3-4 białe koszule, wygodne ciemne jeansy. Zawsze jak rano obudzisz się z dylematem, sięgasz po sprawdzone rozwiązanie :) Ja tak robię. Mam jeszcze 2 sukienki "bezpieczne" - długi rękaw, do kolana. Może w pewnym momencie nudzą nam się te zestawy, ale jak zaśpisz i masz 15 minut do wyjścia, docenisz swoje zestawy :D

Hess nie wiesz jeszcze jakie zasady tam panują, ja pracowałam w korporacji na studiach i o dziwo trzeba było wyglądać fajnie i nie było mowy o białych koszulach. A jeśli będziesz chciała tam zostać to musisz upodobnić się do reszty załogi, wiec jak laski będą chodziły w skąpych ciuchach to ty tez, bo inaczej stworzysz sztuczny dystans i oczywiście wszystko w granicach rozsądku. Poza tym co jak co ale ty masz co pokazywać:-p no i jeszcze jedna opjca dla kobiet odbiegających od standardowego 38/40 jest dużo fajnych i tanich ciuchów na second hand'ach ja osobiście uwielbiam "szmaty" trafisz czasem takiego ciucha mango albo mexx itp. i to za grosze:-)

Tia, jak ja się skąpo bym ubrała to by była świnka Piggy :D. No wiadomo, musze wyczuć jak się tam trzeba ubierać. Na pierwszy dzień ubiore się w miarę klasycznie. Do tej pory miałam prace, gdzie mogłam ubierać się na luzie.
Lumpeksy bardzo lubię, rzadko coś znajduje, ale czasem mi się udaje.

ImageUploadedByForum BabyBoom1430209591.895050.jpg

Moje sniadanie :) maz kazał jesc troche wiecej i wszystko wiec tu mam wczorajsze łowy, otoryli u mnie sklep ze wschodnio europejskim jedzeniem :D twarog wszedzie i kiszony ogórek :D hahaha
Strasznie cieszy.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1430209591.895050.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1430209591.895050.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 52
Mam kalendarz zeby wiedziec komu kibicujemy

Kwiecien
28: Daria - wizyta u dra K

MAJ

04: Gizas - wizyta kontrolna

04: Beti88 - wizyta serduszkowa

04: Emenems - wielgaśna beta( wynik w srode 06.05)

05: Pigwa - wizyta kontrolna

05: Kikifish - wizyta kontrolna

08: Bunieczek - badanie połówkowe

08: Madziulka - wizyta kontrolna

11/13: Hess - wizyta kontrolna

21: Bunieczek - wizyta u hematologa

Hess - criotransfer

andromeda5 - criotransfer

blueskye - criotransfer

UdaSię - criotransfer

Dorotka - criotransfer

Sykatynka - criotransfer

tak mówiłam że się dobrze czuje i d.... jeszcze mam gości dzisiaj a potem jadę babcią się zająć:-( a glowa mi pęka...

reklama
kate - powodzenia! spróbuj zrobić sobie okład na głowę, może nie rozwiąże problemu, ale da chwilowe ukojenie, abyś się zrelaksowała..

ale kalendarz! Tyle transferów nas czeka w maju, że hoho! :-)

Do góry