reklama
Cześć, ale Wy kombinujecie . No ale znam to, choć teraz nie muszę. Jak staż zacznę będę musiała kombinować, bo może uda zaszczepić się na stałe.
Otworzyłam dziś szafę i stwierdziłam, że nie mam w czym chodzić do "pracy". Hehe, odwieczny dylemat kobiety
Otworzyłam dziś szafę i stwierdziłam, że nie mam w czym chodzić do "pracy". Hehe, odwieczny dylemat kobiety
OlaSzy
Fanka BB :)
Hess, kup sobie zestaw startowy - z 3-4 białe koszule, wygodne ciemne jeansy. Zawsze jak rano obudzisz się z dylematem, sięgasz po sprawdzone rozwiązanie Ja tak robię. Mam jeszcze 2 sukienki "bezpieczne" - długi rękaw, do kolana. Może w pewnym momencie nudzą nam się te zestawy, ale jak zaśpisz i masz 15 minut do wyjścia, docenisz swoje zestawy
Hess nie wiesz jeszcze jakie zasady tam panują, ja pracowałam w korporacji na studiach i o dziwo trzeba było wyglądać fajnie i nie było mowy o białych koszulach. A jeśli będziesz chciała tam zostać to musisz upodobnić się do reszty załogi, wiec jak laski będą chodziły w skąpych ciuchach to ty tez, bo inaczej stworzysz sztuczny dystans i oczywiście wszystko w granicach rozsądku. Poza tym co jak co ale ty masz co pokazywać no i jeszcze jedna opjca dla kobiet odbiegających od standardowego 38/40 jest dużo fajnych i tanich ciuchów na second hand'ach ja osobiście uwielbiam "szmaty" trafisz czasem takiego ciucha mango albo mexx itp. i to za grosze:-)
Tia, jak ja się skąpo bym ubrała to by była świnka Piggy . No wiadomo, musze wyczuć jak się tam trzeba ubierać. Na pierwszy dzień ubiore się w miarę klasycznie. Do tej pory miałam prace, gdzie mogłam ubierać się na luzie.
Lumpeksy bardzo lubię, rzadko coś znajduje, ale czasem mi się udaje.
Lumpeksy bardzo lubię, rzadko coś znajduje, ale czasem mi się udaje.
Mam kalendarz zeby wiedziec komu kibicujemy
Kwiecien
28: Daria - wizyta u dra K
MAJ
04: Gizas - wizyta kontrolna
04: Beti88 - wizyta serduszkowa
04: Emenems - wielgaśna beta( wynik w srode 06.05)
05: Pigwa - wizyta kontrolna
05: Kikifish - wizyta kontrolna
08: Bunieczek - badanie połówkowe
08: Madziulka - wizyta kontrolna
11/13: Hess - wizyta kontrolna
21: Bunieczek - wizyta u hematologa
Hess - criotransfer
andromeda5 - criotransfer
blueskye - criotransfer
UdaSię - criotransfer
Dorotka - criotransfer
Sykatynka - criotransfer
Kwiecien
28: Daria - wizyta u dra K
MAJ
04: Gizas - wizyta kontrolna
04: Beti88 - wizyta serduszkowa
04: Emenems - wielgaśna beta( wynik w srode 06.05)
05: Pigwa - wizyta kontrolna
05: Kikifish - wizyta kontrolna
08: Bunieczek - badanie połówkowe
08: Madziulka - wizyta kontrolna
11/13: Hess - wizyta kontrolna
21: Bunieczek - wizyta u hematologa
Hess - criotransfer
andromeda5 - criotransfer
blueskye - criotransfer
UdaSię - criotransfer
Dorotka - criotransfer
Sykatynka - criotransfer