reklama
Emenems to mogła być implantacja, połóż się i odpoczywaj, jak pojawi się plamienie dziś albo za parę dni to wszystko jest w porządku, jeśli plamienie się nie rozkręci. Zarodki implantują się 6-7 dobie zycia, tzn.zaczynaja proces który trwa pare dni. Jeśli nie będzie skurczy to jest dobrze.
Kate - dziekuje, bo mnie tak pobolewal ale nie bolał tak mocno wczesniej . Śniło mi sie ze boli i obudziłam sie z bólem to jeszcze z 20 minut trwał o zaczęło puszczać.
Wzielam prysznic teraz i jest ok, nie ma bolu.
Dziwne to wszystko.
W takim razie moge zrobic w poniedizalek bete bo jezeli miała byc implantacja to w poniedziałek na pewno bedzie juz po - zaraz otwieraja przychodnie to dzwonie
Wzielam prysznic teraz i jest ok, nie ma bolu.
Dziwne to wszystko.
W takim razie moge zrobic w poniedizalek bete bo jezeli miała byc implantacja to w poniedziałek na pewno bedzie juz po - zaraz otwieraja przychodnie to dzwonie
Kate - no tak wlasnie sie wszedzie czyta ciąża ciazy nirowna
Juz dzwonilam i w pon. na 11 jade na bete i mam byc na czczo-dziwne... No ale coz, prwnie zrobią wszystko razem łącznie z cukrem jak zawsze.
A ty kate pracowałaś po transferze ?
Juz dzwonilam i w pon. na 11 jade na bete i mam byc na czczo-dziwne... No ale coz, prwnie zrobią wszystko razem łącznie z cukrem jak zawsze.
A ty kate pracowałaś po transferze ?
ja nie, bo pracuje przy chemikaliach, ale dziewczyny pracują i wszystko gra potem chciałam do pracy wrócić ale doktorek profilaktycznie dal mi zwolnienie, wiesz pytanie co ty robisz? bo ja jestem technologiem, jak nie chemia to obsługuje urządzenia produkcyjne do tego pracuje w warunkach z wymuszona wilgotnością temp itp...do tego mega stres wiec raczej to ciąży nie służy i u nas szef chce żebyśmy szły na L4.
Teoretycznie biuro tylko jak wroce musze troche przeorganizować zebym nic nie dźwigała bo zawsze pod koniec pracy musze wyciagnac pare rzecxy z zamrazarki bo jedtem ostatnia co wychodzi i jedyna zna liste produkcji wiec to jest kilkadziesiąt koszy, oczywuscie wszystko na kolkach itp no ale trzrba czasami sie naprzerzucac - bede musiała to jakos zmienic. A sytuacje typu " dzien dobry tu hotel Solstad za 10 minut przyjedzie kierowca po 25 kartonie chleba..." I wtedy ja, jezeli juz sama jestem, ide do chłodni i wyjmuje te 25 krt chleba.
Jedym słowem- nie przewidzisz. Czasami siedze i az tyłek boli a czasami nie mam czasu sie wysikac.
Na pewno z shella wezme zwolnienie bo to praca w nocy i jest tam nasa urządzeń typu mikrofala wiec chyba sobie odpuszcze.
Albo poprosze o zwolnienie 50% to bede dwa dni w tygodniu w pracy musze chodzic bo zalezy mi na kontakcie z językiem ...
Jedym słowem- nie przewidzisz. Czasami siedze i az tyłek boli a czasami nie mam czasu sie wysikac.
Na pewno z shella wezme zwolnienie bo to praca w nocy i jest tam nasa urządzeń typu mikrofala wiec chyba sobie odpuszcze.
Albo poprosze o zwolnienie 50% to bede dwa dni w tygodniu w pracy musze chodzic bo zalezy mi na kontakcie z językiem ...
reklama
to sobie jakoś wszystko ułożysz, dobra organizacja to podstawa;-p ja planuje wrócić jeszcze do pracy, z czasem czuje się coraz lepiej, tylko musze sobie wymyślić jakąś robotę bo z moich poprzednich obowiązków nie zostaje mi nic dużo by pisać.. zawsze lepiej to wygląda jak wracasz do pracy w ciąży, a ja mam dobra prace wiec musze dbać o opinie
Podziel się: