reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Emenems - nie masz co się martwić - wszystko będzie dobrze i jedyne co poczujesz to ukłucie igły podczas miejscowego znieczulenia - mów tak sobie i tak też będzie! Nie dokładaj sobie na zapas! Na luzie, bez stresu, wszystko będzie dobrze..

Hess - czuję się tak strasznie słabo.. przespałam się dwie godziny w ciągu dnia.. tzn o ile mogę tak powiedzieć, co chwile jakiś telefon mi bzykał, mąż przychodził i pytał czy zrobić herbaty i moje dwa psy co chwile pakowały się do łóżka - bo skoro pani leży, to one też mogą. wszystko było ok, do momentu aż zaczęły się "gryźć" nad moimi nogami bo chciały położyć się w tym samym miejscu. Ostatecznie jeden położył po lewej stronie, drugi po prawej, położyły główki na moje biodra i zaczęły chrapać :zawstydzona/y: Ale dochodzę do siebie.. muszę. Jeszcze mam tyle do nauki do nowej pracy.. dopiero jeden kurs online skończyłam z jakiś 5..

reklama
Co do powiadomień pracodawcy o ciąży to się nie zgodzę. Pracodawca nie ma prawa zapytać czy jesteśmy w ciąży a my nie mamy obowiązku ich powiadomienis

Hej :*
Emenems trzymam kciuki :) Taka przebojowa kobieta i się boi? :szok: :p

Ja dzisiaj robiłam betę 14dpt i wynik to 638,5... Dziewczyny napiszcie mi proszę jaka u Was była... Ja już całkiem świruje i zanim urodzę to do reszty będę siwa :-(coś mi się mało wydaję... na początku tak ładnie rosła a teraz... już się poryczałam z nerwów :-(

Co do powiadomień pracodawcy o ciąży to się nie zgodzę. Pracodawca nie ma prawa zapytać czy jesteśmy w ciąży a my nie mamy obowiązku ich powiadomienis

Mi na studiach na przedmiocie związanym z HR mówili, że należy powiadomić, ale fakt - pracodawca nie może się zapytać.. hm.. sprawdzę to raz jeszcze u jakiegoś źródła..

Onaja....:( wiem, ze Ci smutno i przykro i zle. Ale za parę dni znowu staniesz do walki, jak my wszystkie! Dasz rade!:*

Nie lubie kwietnia! :[ przegiecie:/

Napisalam o 19. Po 7 rano mialam odp. Zazwyczaj czekam jeden dzien. I zgadzam sie w 100% nie ma te zlego;)

Właśnie mi odpisał, że mam się pojawić między 18-24 dc. Dodatkowo powiedział, że muszę odczekać bo zrobi mi scratching endometrium.
Czy któraś z Was miała to robione?

pigwa - z reguły poziom bety podwaja się co 2- 3 dni - czyli u Ciebie przyrost jest prawidłowy. Nie martw się na zapas - stres nie jest dobry w tym stanie i umów się na USG po 25 dpt :)

Hej,
już się doczekać jutra nie mogę :).

Emenems - specjalnie dla Ciebie :)

Załączniki

• 1429627993442.jpg
    1429627993442.jpg
    45,3 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Do góry