A jak ci tam ? Wyjeżdżałas na chwile ? Studia? Facet? praca?
Jak tam jest ? Duzo muslimow nie ?
Ja nie mialalm planow to to nie przerażało tak jaby to teraz miało sie odbyć dziewczyny, dostawałam 820 zł w szkole za etat , dorabiałam w dyskotece za barem od czwartku do soboty ( w Jaśkowej14-info dla kobiet z 3 miasta) i dawałam korki całymi popołudniami... Masakra, wiec jak w Norwegii od mycia kibla od 8-15 mialalm tyle kasy zeby sie utrzymać i cos odlozyc to nie rozmyślałam długo.
Reszta potoczyła sie sama.
Ty mowisz po francusku??!! Boze.... Ja umiem powiedziec nazywam sie Emila mam 20 lat, bo tyle mialalm jak mialalm francuski na studiach
Nie do ogarniecia.... Jedyne co do dzis umiem to liczebniki
Specjalnie dla was przekazuje dobra energię płodności swetra !
Ej no ona ma 36 lat i 5 dzieci - starczy jej juz
Jak tam jest ? Duzo muslimow nie ?
Ja nie mialalm planow to to nie przerażało tak jaby to teraz miało sie odbyć dziewczyny, dostawałam 820 zł w szkole za etat , dorabiałam w dyskotece za barem od czwartku do soboty ( w Jaśkowej14-info dla kobiet z 3 miasta) i dawałam korki całymi popołudniami... Masakra, wiec jak w Norwegii od mycia kibla od 8-15 mialalm tyle kasy zeby sie utrzymać i cos odlozyc to nie rozmyślałam długo.
Reszta potoczyła sie sama.
Ty mowisz po francusku??!! Boze.... Ja umiem powiedziec nazywam sie Emila mam 20 lat, bo tyle mialalm jak mialalm francuski na studiach
Nie do ogarniecia.... Jedyne co do dzis umiem to liczebniki
Specjalnie dla was przekazuje dobra energię płodności swetra !
Ej no ona ma 36 lat i 5 dzieci - starczy jej juz