reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja to przed rozpoczęciem stymulacji wzielam 4 dni wolne i pojechałam z kolezanka do Pragi szaleć i powiem wam nie pamietam kiedy tak ostatnio balowalam... Myslalam ze juz nie daje rady...:) a jednak. W ciagu 4 dni spałyśmy dokładnie 8,5 godziny. Ale jak to mowi Ania, nie pojechałyśmy tam spac :)
I teraz wam powiem ze sie ciesze.... Bo nie wiedziałam ze to wszystko tak mnie bedzie stresowac i meczyc ze mnie tak dopadnie to całe " dorosłe zycie"...
Tak balowalam
ImageUploadedByForum BabyBoom1429200825.348999.jpg

Coz, szybko sie nie powtórzy. Kolejne takie zdjecie wklejam z butelka z mlekiem i ze smoczkiem :D
Kazda z was mi tez to musi obiecać !! Bez dwoch zdan!

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1429200825.348999.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429200825.348999.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Hehe, no serio, człowiek żyje tymi staraniami, a co jest potem? Co jest po drugiej stronie lustra?? ;)

Mam nadzieje, ze pogoda w Rydze nam dopisze. Ma być raczej zimno, i chyba piątek, sobota deszcz, ale może nie będzie tak źle. Pogoda jest dobra albo bardzo dobra :)

Hess - ja tez nie pije od dawien dawna , morze alkoholu wypiłam na studiach i pracując kilka lat za barem :) od kilku lat nic bo trenuje i mi to przeszkadza, pale mega okazyjnie, kiedys dwie paczki. Teraz dwie paczki na pol roku.
Ale tam jakby czas sie cofnął.. Jakbym miała 20 lat znowu :) ta energia i siła i humor i wszystkie problemy zniknęły tańczyłam do 7 rano a do tego tam nadal sie pali w srodku... Stad to zdjecie ze papieros w klubie :) hahaha fajnie było.
Tez pobaluj po swojemu!

I kupuj magnesy HahHa ja tak robie :) na pamiątkę lamerski magnesik.

Ehhhh dziewczyny, dobrze mi tu z wami :) dziekuje ze jestescie

Emenems - jak raz na sto lat pijesz i popalisz to nic się nie stanie. Ja nie pije alkoholu, bo jestem na niego uczulona, a papierosów nigdy nie paliłam , nie ciągnęło mnie.

Z każdej podróży mam magnez :) No chyba, że są tandetne kompletnie, to kupuje co innego.

Moja kolekcja

Załączniki

• 1429201771623.jpg
    1429201771623.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 61
Gdansk!!!!! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

:) magnesy to gitara :) piekarna kolekcja! Koniecznie mi ten z rygi pokażesz :)

Ja to juz przechodziłam etap ze to kara boska to ze nie moge zajsc, miałam czas na balangi koncerty znajmpych trzy prace a nie na zakładanie rodziny.z mezem sie zeszłam jak miałam 26 lat, slub jak 29 ... Moze gdyby wczesniej? Moze jakbym nie brała any tabletek kilka lat?mialalam taki etap ze pan Bog mi teraz gra na nosie....nic złego nie zrobiłam w zyciu ale moze za lekko je traktowałam ?
Maskara jakie mysli czasami chodzą człowiekowi po głowie

Emenems - my winni nie jesteśmy, jak to mówią choroba nie wybiera.
Jasne, że Ci pokaże magnesik :)

Z Gdańska mam 3 magnesy, hipopotam, sowa i ten z napisem Gdańsk.

Wiem wiem ale człowiek to to juz wzzystko rozkminia...i wszystkiego probuje, teraz na usg jezdze w " sweterku płodności" hahah tak go nazwaliśmy z kolezanka, ona ma 5 dzieci, a zrobiła mi jej mama ktora ma 4.
Powiedziały ze musi pomoc:)

reklama
Emenems, "sweterek plodnosci" :-) cudny talizman. faktycznie musi przyniesc szczescie :tak:
A ta Twoja historia z wyjazdem do Norwegi jest niesamowita.:szok: Ja wyjechalam do Francji ale znalam choc troche jezyk na zasadzie "Kali miec Kali chciec" hihi Poza tym nie wiedzialam ,ze mozna tak wyjechac do pracy do Norwegi bo ona nie jest w Uni. Gdy my bylismy w uni ale rynek pracy jeszcze nie byl otwarty mialam ogromnie problemy by moc pracowac u zabojadow.

Do góry