reklama
agulla84
Fanka BB :)
Tak ja tez z dr.Cz tak to wygląda a dr.M przepisał mi lutke 100 zebym miała zniżkę
bubu 520
Zaangażowana w BB
Szkrabek ja miał podany 2 dniowego zarodek, więc to jeszcze nie blastka tylko 4 komórki klasy A, tak mi się wydaje
Więc ja zrobie bete w 11 dpt to już coś powinna pokazać.
Bo w styczniu miałam transfer świerzynki 3 dniowej i w 9 dpt zaczęło się plamienie, które za tydzień skończło się masakrą, i teraz nie wiem kiedy betować dlatego tak się boję
Więc ja zrobie bete w 11 dpt to już coś powinna pokazać.
Bo w styczniu miałam transfer świerzynki 3 dniowej i w 9 dpt zaczęło się plamienie, które za tydzień skończło się masakrą, i teraz nie wiem kiedy betować dlatego tak się boję
dariaa16
Kochane 3mam zA wszystkie kciuki żeby się powiodło żeby było jak najwięcej pozytywnych bet:*! Ja zamiast lutriny i lutinusa brałam utrogestan kosztuje 37zl 30tab. Ale jest dostępny tylko w Czechach ale mi w klinice bez problemu lekarz wpisał na niego receptę jest lepjej wchlanianym progesteronem przesyła mi bo znajoma na stałe mieszkajaca w Czechach jak ktoś by chciał proszę o wiadomość prywatna a wy mi doradzCię co mam zbadać zrobić itd przed 3 transferem żeby zarodek się zagniezdzil już i bylam na akupunkturze ... byłam na l4 jadłam ananasy... brałam cleaxane.... odpoczywalam i Nic... beta wczoraj w 8dpt <0, 10.... miałam blastke...
missdior23
Bubu520... Ty masz duphason 10x3???...czy błąd sievwkradl :-)
dariaa16 - ja Ci nie doradzę, bo sama jestem przed pierwszym transferem i myślę, co tu zrobić by jak najbardziej zwiększyć szanse. Zastanawiam się nad embrio glue czy jak to się tam nazywa i ew. nad zadrapaniem endo. Choć to odwlecze transfer do czerwca. Muszę też zagadać na ten temat z lekarzem.
Miałaś może robioną histeroskopię? Może warto zrobić i zobaczyć co tam się dzieje.
A ja mam głupie pytanie. Idę na chybił trafił do ginekolog z Lux Medu, bo chcę od niej skierowanie na myco- i ureo- plasmę. Jak myślicie, jak zagadać, by mi chciała dać te badania? Byłam kiedyś u innego gina (ale z inną sprawą) i mnie olał, boję się, że ona też mnie oleje.
Za każdym razem przedstawiam całą sytuację odnośnie starań o dziecko, mówię też o in vitro. Póki co, to tylko endokrynolog moja nie robi problemów i daje wszystkie badania, nawet nie muszę jej prosić.
Miałaś może robioną histeroskopię? Może warto zrobić i zobaczyć co tam się dzieje.
A ja mam głupie pytanie. Idę na chybił trafił do ginekolog z Lux Medu, bo chcę od niej skierowanie na myco- i ureo- plasmę. Jak myślicie, jak zagadać, by mi chciała dać te badania? Byłam kiedyś u innego gina (ale z inną sprawą) i mnie olał, boję się, że ona też mnie oleje.
Za każdym razem przedstawiam całą sytuację odnośnie starań o dziecko, mówię też o in vitro. Póki co, to tylko endokrynolog moja nie robi problemów i daje wszystkie badania, nawet nie muszę jej prosić.
beti88
Zaciekawiona BB
Dariaa16 ja cykl przed transferem mialam właśnie histeroskopię z biobsja endo i mój gin mówił, że to pomoga w implantacji... póki co u mnie zadzialalo
sykatynka
Hess, ja już u dwóch ginow w Lux medzie próbowałam uzyskać skierowanie na zwykły wymaz na bakterie to mi odmówili, twierdząc że robią tylko jeśli widzą wskazania. A jeśli chodzi o embrioglue i nacinanie otoczki blastki zarodka to z tego co wiem u nas w invikcie w rzadowce decyzję podejmują embriolodzy i robią jeśli widzą taką potrzebę. W oparciu o co decydują - nie mam pojęcia....
reklama
Podziel się: