reklama
sykatynka
Fanka BB :)
Kate a o co chodzi z tą synchronizacja endo? Bo zauważyłam że u nas w invikcie przy crio lecą schematem - usg Koło 14 dc, potem do estrofemu dodają lutke i po 5-6 dniach robią transfer, bez żadnych dodatkowych badań estradiolu czy progesteronu.... I robią je tylko we wtorki i czwartki... Czy to dobre podejście?
agulla84
Dania kochana zrób jeszcze raz bete na pewno nie zaszkodzi a może jednak będzie inny wynik !
agulla84
A u mnie oczekowania na wredote no i jak nie mam tak nie ma szlak mnie trafia bo się znów crio przesunie na lipiec bo chce zrobic wymaz i jeszcze chce gadac z dr o zadrapaniu endo
Madziulka Rz
Dziękuję kochane , wczoraj dotarło do mnie ,że jestem w ciąży , choć obawy cały czas są , i będą przez 7,5 miesiąca , a później to lata ...
Do doktorka się śmiałam ,że chciałabym dla spokoju przychodzić do niego co tydzień :-)
Wczoraj 8 mm i doktorek powiedział ,że teraz rośnie 1 mm na dzień , więc w maju będzie już małe dzieciątko z rączkami i nóżkami .....
Zapiszcie mnie proszę na 8 maja na wizytę kolejną :-)
Do doktorka się śmiałam ,że chciałabym dla spokoju przychodzić do niego co tydzień :-)
Wczoraj 8 mm i doktorek powiedział ,że teraz rośnie 1 mm na dzień , więc w maju będzie już małe dzieciątko z rączkami i nóżkami .....
Zapiszcie mnie proszę na 8 maja na wizytę kolejną :-)
OlaSzy
Dario, kochanie - nie odstawiaj leków - za żadne skarby! Pamiętaj, że ciąża to nie matematyka - beta może później przyrastać. Powtórz badanie w poniedziałek. Ja wierzę, że wrócisz z wyższym wynikiem. Powalczmy o Twojego kropka! Uwierz w niego!
agulla84 - ja tez czekam na kolejną @, właściwie to mam ja wywołać Luteiną, bo tak to może pojawić się za ruski rok. Też chcę pogadać z lekarzem o embrio glue i zadrapaniu endo. Ale czy to się robi po tym od razu transfer, czy wtedy on się przesuwa na czerwiec?
reklama
missdior23
Cześć Kobietki:-)
Ja dzisiaj 2dpt ,wariuje ale to normalne:-) ciągnie mnie trochę jak na okres ale do @mam jeszcze naprawdę daleko,myślicie ze to może być dobry znak? Jejku jakie to wszysto trudne...jak to przetrwać chociaż do czwartku :-)
Ja dzisiaj 2dpt ,wariuje ale to normalne:-) ciągnie mnie trochę jak na okres ale do @mam jeszcze naprawdę daleko,myślicie ze to może być dobry znak? Jejku jakie to wszysto trudne...jak to przetrwać chociaż do czwartku :-)
Podziel się: