reklama
Madziulka Rz
Fanka BB :)
Daria przykro mi ,ale nie możesz się poddawać...
dariaa16
Aż tak późna... dziś 8dpT... blastki.. I wartość 0. 10... A ostatnio było 3. 4... więc teraz to już stracone... jej....dariaa16 - przykro mi Kochana. Ale może jeszcze się uda, że beta wzrośnie, bo jest pozna implantacja. Nie odstawiaj leków i powtórz betę za 2 dni. Trzymam kciuki.
daria w invikcie robi się bete 10dpt(ostatnią) i jak wychodzi negatywna dopiero odstawia się leki. Poczekaj do 10dpt i wtedy odstaw leki, jeżeli będzie negatywna bo jak będzie pozytywna ale niska to czekasz dalej. Jeśli nadal beta będzie negatywna, to albo zła synchronizacja endometrium, albo wadliwy zarodek, który nie rozwinął się dalej...bo wszystko inne tj.imuno czy złe ukrwienie endometrium wykluczyłaś.
bubu 520
Zaangażowana w BB
-Beti- gratuluję, super beta
-Calineczkaa - serduszko napewno bije :-)
-Dariaa - nie poddawaj się, masz jeszcze mrozaczki, ja bym powtórzyła bete w poniedziałek
-Maciulka - gratuluje serduszka oh
-Sykatynka - niech ciągnie, niech kłuje przynajmniej wiesz że coś się dzieje
A ja mam jutro crio o 11.30 podadzą mi jednego 2 dniowego kropeczka. Wziełam sobie urlop na 2 tygodnie, już nie mogę się doczekać
-Calineczkaa - serduszko napewno bije :-)
-Dariaa - nie poddawaj się, masz jeszcze mrozaczki, ja bym powtórzyła bete w poniedziałek
-Maciulka - gratuluje serduszka oh
-Sykatynka - niech ciągnie, niech kłuje przynajmniej wiesz że coś się dzieje
A ja mam jutro crio o 11.30 podadzą mi jednego 2 dniowego kropeczka. Wziełam sobie urlop na 2 tygodnie, już nie mogę się doczekać
.szkrabek
ja właśnie odebrałam swoje badania
22 dpt beta = 8252, więc się uspokoiłam. oby do środy teraz dotrwać
Poza tym glukoza na czczo wyszła mi 82,4, więc trzymajcie kciuki, oby tak zostało, może w tej ciąży cukrzyca mnie ominie :-)
Morfologia znów mi wyszła taka sobie tzn. wskazująca na infekcję i reakcję immunologiczną organizmu... nie wiem o co chodzi to samo co 2 tygodnie temu nie mam pojęcia co o tym myśleć.
bubu - kciuki za jutrzejszy transfer!!!! &&&&&&&&&&&
22 dpt beta = 8252, więc się uspokoiłam. oby do środy teraz dotrwać
Poza tym glukoza na czczo wyszła mi 82,4, więc trzymajcie kciuki, oby tak zostało, może w tej ciąży cukrzyca mnie ominie :-)
Morfologia znów mi wyszła taka sobie tzn. wskazująca na infekcję i reakcję immunologiczną organizmu... nie wiem o co chodzi to samo co 2 tygodnie temu nie mam pojęcia co o tym myśleć.
bubu - kciuki za jutrzejszy transfer!!!! &&&&&&&&&&&
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: