reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć kochane,
U mnie dopiero 1 dpt a ja już świruję ;) i w ramach świrowania stwierdziłam, że wrócę do postów z poprzedniego transferu i na szczęście tam też pisałam o ciągnięciu brzucha już od 1 dpt więc scenariusz się powtarza ;)
Przy okazji fajnie się to czyta, bo widać, że dziewczyny, które dopiero wtedy zaczynały swoją drogę, albo były załamane po nieudanych próbach, teraz są już w ciąży :) Daje to nadzieję, oj daje! :D
Kiedy mam zrobić betę - 7 czy 8 dpt? :D

sykatynka ja robiłam 8dpt i beta była 55, wiec pewnie i 7go by wyszła ;-) dobrze, że Ci humor dopisuje!

słuchajcie dziewczyny, takie słońce wyszło, że aż się chce żyć! :-D weekend ma być śliczny, nic tylko na spacer iść! :tak:

no właśnie ja słyszałam, że 6 dnia jeśli jest dobrze to powinna być dwucyfrowa. Ja wolę wiedzieć szybciej czy coś się zadziało...

Kochane wynik 8dpT mrozaka 1bb.. beta <0, 10.... :(... odpuszczam.... dziękuję za. Wsparcie ale mam doła I muszę sobie poradzić.... będę zagladala na forum życzę wszystkim powodzenia

reklama
dariaa16 - przykro mi Kochana. Ale może jeszcze się uda, że beta wzrośnie, bo jest pozna implantacja. Nie odstawiaj leków i powtórz betę za 2 dni. Trzymam kciuki.

Do góry