reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

kate_p7 - no właśnie taka wiosenna się stałaś, że musiałam się upewnić 2x że to rzeczywiście Ty ;-) I sygnaturka się w końcu pojawiła :-) super!

a ja już zasypiam, ledwo siedzę, codzienna drzemka to już tradycja...

reklama
Jestem po pobraniu krwi. Polozna doradzila nam nifty, to go zrobilismy.
Rano bylam oddac mocz kontrony i polozna wyprosilam zeby mnie wcisnela do dr
Chcialam potwierdzic ze dzidzia zyje zanim pojade na krew
Dzidzia ok, serduszko bilo, 9 cm
Czekam na wyniki 12 dni roboczych to pewnie do 3 tyg zejdzie

Kate objawy masz bardzo ciazowe wiec maluszek sie rozwija ;-) juz niedlugo jak bedziesz glodna to malo nie zwymiotujesz zanim sxybko czegos nie przekasisz ;-) uroki ... Oswajaj sie z mysla :-)

Dziewczyny sorki, ze dopiero pisze ale nie mialam jak, jedna reka kroplowka za kroplowka a druga podtrzymywalam Juniora bo znajoma dzisiaj jest na noworodkach i mi go przyniosla na 4 godzinki. Pozniej oczywiscie musialam odpowiedziec na wszystkie nieodebrane polaczenia ;) Tak wiec Junior pojawil sie na swiecie o 12:20, dostal 10 punktow, wazy 3680 g (czyli nie az taki duzy jak wychodzilo na usg), mierzy 57 cm. Wloski ma ciemne ale krotkie i malutko, nie wiem do kogo podobny, chyba jeszcze za wczesnie by to stwierdzic. Zdjecia nie mam na telefonie bo nie mialam jak zrobic, wtulony byl do mnie a ja troche obolala. Sama cc super, nic nie czulam, atmosfera mila, sam doktorek mi robil, do tego polozna ze szkoly rodzenia a noworodkowa okazala sie nasza dobra znajoma.

kasik gratuluje:-) dużo zdrówka dla was.

lilka mam nadzieje, ze tak będzie i wszystko będzie dobrze tym razem. Zrobiłam już sygnaturę, więc nie może być inaczej:-p czekam do jutra i zobaczę co jutrzejszy dzień mi przyniesie. A ty kiedy się rozpakowujesz? bo to już chyba z 20tc?? :happy:

kikifish
czekamy razem z tobą na wyniki i zaciskamy kciuki za malucha. To będą ciężkie 3 tygodnie..ale może wcześniej się pojawią;-)

Kate ja mam 3 terminy ;-) 31 lipiec lub 1 sierpien lub 2 sierpien . Ale kiedy zaplanuje mi cc to nie wiem jeszcze bo nie gadalam... Z Hania w 20 tyg mowil juz lekarz ze cc bedzie 8 lipca i tak bylo. Moze pogadam na przyszlej wizycie . Teraz mam 23 tydzien.

Kate u mnie mdlosci zaczely sie w 7 tyg i trwaly do 12 tyg . Wiec jeszcze wszystko przed Toba ;-) ja tam wiem ze jest dobrze i jutro zobaczysz silne piekne serduszko ;-)

reklama
Dziewczynki, jeśli kogoś nie wyłapałam, to przypomnijcie kogo wciągnąć do kalendarza :)
Ja dzisiaj ciężko przeszłam badanie z obciążeniem glukozą, było mi słabo, niedobrze,trzęsły mi się ręce, a jak wróciłam do domu to musiałam odespać...
Najgorsze jest to, że wyniki insuliny już mam. Na czczo są ok, ale po godzinie i dwóch insulina znów szaleje.... mimo diety, ruchu i metforminy... Załamałam się, bo mam wyniki nawet gorsze niż wtedy, kiedy w ogóle nie uważałam na dietę :(

KWIECIEŃ

02: kate_p7 - wizyta serduszkowa
02: Jo.M - wizyta serduszkowa
02: dariaa16 - udany transfer
02: Calineczka - spotkanie z maluchem u Pałki
02: szkrabek - wizyta u gina prowadzącego
03: sykatynka - wizyta kontrolna
07: Madziulka Rz - wizyta kontrolna
07: kikifish87 - wizyta kontrolna
07: OlaSzy - wielgaśna beta
08: Dziewczyny z Warszawy - spotkanie :)
09: sykatynka - udany transfer
13: GizaS - USG kontrolne - spotkanie z maluchem
14: Bubu - udany transfer
18: szkrabek - USG kontrolne w klinice
22/24: Hess - przygotowanie do criotransferu

Kikifish - dobre wyniki testu harmony
Yplocka1 - udany criotransfer
Annemarie - początek stymulacji

MAJ

Hess - criotransfer
andromeda5 - criotransfer
blueskye - criotransfer