reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czy to już objawy, że mój kropek się wgryza we mnie czy sobie wkręcam i szukam na siłę? Czuję takie ciążenie w dolnej części brzucha, lekkie kłucie co jakiś czas..:szok: a to dopiero 2 dpt!

reklama
Beti88 o proszę! To razem przez to idziemy! :) W sumie to dobrze, że masz podobne objawy. Kiedy robisz bete?

w sumie przeszkadzają mi też bolesne piersi od samego rana :| ale one tak mają, że jak pogoda jest brzydka to wtedy reagują :D

Ostatnia edycja:
Mnie piersi od dnia transferu bolą. Dr kazał bete zrobić między 12-14 dpt, ale chyba nie wytrzymam i jak zbiorę się na odwagę to zrobię za tydzień ;) Ty chyba też o tym terminie pisałaś :)

Tak - po świętach :) Chciałabym jak najszybciej, ale z drugiej strony boję się, że może być za wcześnie i nic nie wyjdzie.. Kurcze, trzeba jeszcze tyle czekać!;-)

Ogromne kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty , udany transfer i widok cudnych i mocnych serduszek :-) :-)
Sykatynka wpisz mnie proszę jednak 10 . 04 na wizytę chyba już serduszkową , będzie 31 dpt...

beti88, OlaSzy - kciuki dziewczyny za Was! Ja zrobiłam pierwszą betę 8dpt (5cio dniowa blastka) i wyszła już dwu cyfrowa :-)
co do kłucia do szczerze Wam powiem nie pamiętam, od 4 do 6dpt kropek się wgryza - ale to też pewnie się może poprzesuwać, bo cytuję dziewczyny z forum "to nie matematyka" ;-) Za to teraz mnie kłuje od kilku dni i już mam paranoję, że coś złego się dzieje :-(

Moje pierwsze objawy to latanie do ubikacji, w nocy budził mnie pełen pęcherz, zawroty głowy i śpiączka - mega śpiączka, mam wrażenie że cały tydzień przespałam! Teraz nie jest lepiej - ale przynajmniej śpię tylko od 1 do 2h w ciągu dnia, a nie pół!!! :-) Ale np piersi mnie nie bolały, o co zapytało mnie dwóch lekarzy przez telefon i się zawiedli jak powiedziałam, że piersi ok :-D
No jeszcze jeden objaw - hiperka - ale tego nikomu nie życzę! :no:

Czekanie jest najgorsze, ja myślałam, że jajko zniosę i się złamałam, dlatego betę w 8dpt zrobiłam i jak się okazało dobrze wyszło :tak:
Trzymam kciuki! :-)

Cześć dziewczynki

Kasik
- Gratuluję zdrowiutkiego i na pewno słodziutkiego synusia. Wracaj szybko do siebie i jak najszybciej do domu nacieszyć się szczęściem. :-)

GizaS - To był mój 11 transfer. W tych procedurach się już pogubiłam ale 4-5 chyba było na pewno + korzystałam wcześniej z komórek dawczyni.

Kikifish - Kinia jak samopoczucie po badaniu? Mam nadzieję że nie siedzisz i ryczysz po kątach. Będzie wszystko dobrze. Mówię Ci.

Trzymam dziewczynki kciuki za wszystkie wizyty itp.

reklama
Dziewczyny, kciuki za serducha i wizyty!
Daria - niech transfer będzie udany, daj znać, czy dostałaś dwa czy jednego kropka :)

KWIECIEŃ

02: kate_p7 - wizyta serduszkowa
02: Jo.M - wizyta serduszkowa
02: dariaa16 - udany transfer
02: Calineczka - spotkanie z maluchem u Pałki
02: szkrabek - wizyta u gina prowadzącego
03: UdaSie - wielkaaaa beta
03: sykatynka - wizyta kontrolna
07: Madziulka Rz - wizyta kontrolna
07: kikifish87 - wizyta kontrolna
07: OlaSzy - wielgaśna beta
07: Beti - wielgaśna beta
07: Udasie - wielgaśna beta
07: Bubu - wizyta kontrolna
08: Dziewczyny z Warszawy - spotkanie :)
09: sykatynka - udany transfer
10: Madziulka - wizyta serduszkowa
13: GizaS - USG kontrolne - spotkanie z maluchem
14: Bubu - udany transfer
18: szkrabek - USG kontrolne w klinice
22/24: Hess - przygotowanie do criotransferu

Kikifish - dobre wyniki testu harmony
Yplocka1 - udany criotransfer
Annemarie - początek stymulacji

MAJ

Hess - criotransfer
andromeda5 - criotransfer