reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Czy to już objawy, że mój kropek się wgryza we mnie czy sobie wkręcam i szukam na siłę? Czuję takie ciążenie w dolnej części brzucha, lekkie kłucie co jakiś czas..:szok: a to dopiero 2 dpt!

reklama
Beti88 o proszę! To razem przez to idziemy! :) W sumie to dobrze, że masz podobne objawy. Kiedy robisz bete?

w sumie przeszkadzają mi też bolesne piersi od samego rana :| ale one tak mają, że jak pogoda jest brzydka to wtedy reagują :D

Ostatnia edycja:
Mnie piersi od dnia transferu bolą. Dr kazał bete zrobić między 12-14 dpt, ale chyba nie wytrzymam i jak zbiorę się na odwagę to zrobię za tydzień ;) Ty chyba też o tym terminie pisałaś :)

Tak - po świętach :) Chciałabym jak najszybciej, ale z drugiej strony boję się, że może być za wcześnie i nic nie wyjdzie.. Kurcze, trzeba jeszcze tyle czekać!;-)

Ogromne kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty , udany transfer i widok cudnych i mocnych serduszek :-) :-)
Sykatynka wpisz mnie proszę jednak 10 . 04 na wizytę chyba już serduszkową , będzie 31 dpt...

beti88, OlaSzy - kciuki dziewczyny za Was! Ja zrobiłam pierwszą betę 8dpt (5cio dniowa blastka) i wyszła już dwu cyfrowa :-)
co do kłucia do szczerze Wam powiem nie pamiętam, od 4 do 6dpt kropek się wgryza - ale to też pewnie się może poprzesuwać, bo cytuję dziewczyny z forum "to nie matematyka" ;-) Za to teraz mnie kłuje od kilku dni i już mam paranoję, że coś złego się dzieje :-(

Moje pierwsze objawy to latanie do ubikacji, w nocy budził mnie pełen pęcherz, zawroty głowy i śpiączka - mega śpiączka, mam wrażenie że cały tydzień przespałam! Teraz nie jest lepiej - ale przynajmniej śpię tylko od 1 do 2h w ciągu dnia, a nie pół!!! :-) Ale np piersi mnie nie bolały, o co zapytało mnie dwóch lekarzy przez telefon i się zawiedli jak powiedziałam, że piersi ok :-D
No jeszcze jeden objaw - hiperka - ale tego nikomu nie życzę! :no:

Czekanie jest najgorsze, ja myślałam, że jajko zniosę i się złamałam, dlatego betę w 8dpt zrobiłam i jak się okazało dobrze wyszło :tak:
Trzymam kciuki! :-)

Cześć dziewczynki

Kasik
- Gratuluję zdrowiutkiego i na pewno słodziutkiego synusia. Wracaj szybko do siebie i jak najszybciej do domu nacieszyć się szczęściem. :-)

GizaS - To był mój 11 transfer. W tych procedurach się już pogubiłam ale 4-5 chyba było na pewno + korzystałam wcześniej z komórek dawczyni.

Kikifish - Kinia jak samopoczucie po badaniu? Mam nadzieję że nie siedzisz i ryczysz po kątach. Będzie wszystko dobrze. Mówię Ci.

Trzymam dziewczynki kciuki za wszystkie wizyty itp.

reklama
Dziewczyny, kciuki za serducha i wizyty!
Daria - niech transfer będzie udany, daj znać, czy dostałaś dwa czy jednego kropka :)

KWIECIEŃ

02: kate_p7 - wizyta serduszkowa
02: Jo.M - wizyta serduszkowa
02: dariaa16 - udany transfer
02: Calineczka - spotkanie z maluchem u Pałki
02: szkrabek - wizyta u gina prowadzącego
03: UdaSie - wielkaaaa beta
03: sykatynka - wizyta kontrolna
07: Madziulka Rz - wizyta kontrolna
07: kikifish87 - wizyta kontrolna
07: OlaSzy - wielgaśna beta
07: Beti - wielgaśna beta
07: Udasie - wielgaśna beta
07: Bubu - wizyta kontrolna
08: Dziewczyny z Warszawy - spotkanie :)
09: sykatynka - udany transfer
10: Madziulka - wizyta serduszkowa
13: GizaS - USG kontrolne - spotkanie z maluchem
14: Bubu - udany transfer
18: szkrabek - USG kontrolne w klinice
22/24: Hess - przygotowanie do criotransferu

Kikifish - dobre wyniki testu harmony
Yplocka1 - udany criotransfer
Annemarie - początek stymulacji

MAJ

Hess - criotransfer
andromeda5 - criotransfer