reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

GizaS, nawet nie mów :p Ja całą ciążę jem truskawki tonami, jak wcześniej nie przepadałam aż tak bardzo, tak w ciąży musik z truskawek musiał być :) i maliny też jem tonami :D

Olusia, trzymaj się kochana, napewno bedzie dobrze już wkrotce!

Mi dziewczyny zostały jeszcze 6 tyg, ale śmiga ten czas... Nawet się nie obejrzycie a będziecie szykować wyprawkę i pakować torby do szpitala :-)

reklama
Dziewczyny, nie wiem czemu ale ja w tym roku nie mogę się już doczekać Świąt!!! Ostatnio tak miałam jak byłam mała i czekałam na Święta Bożego Narodzenia :-) a teraz przebieram już nogami - chcę już Święta!!! Spotkanie z rodziną, odświętnie ubrani, każdy w dobrym nastroju, życzenia, pyszne jedzenie :-) ech - czy czas stanął w miejscu?

Kochane, aktualizuję kalendarzyk :) tylko dzisiaj jestem taka gorliwa, od jutra będzie raz dziennie :)

MARZEC

30: OlaSz - udany transfer
30: szkrabek - druga beta
31: Uda się - pierwsze testowanie

Ying - Ying - udany criotransfer

KWIECIEŃ

01: kasik36 - cesarka :)
01: pigwa - punkcja
01: Kikifish87 - test harmony (i dzidzia pokaże, że jest zdrowa)
02: kate_p7 - wizyta serduszkowa
02: Jo.M - wizyta serduszkowa
02: dariaa16 - udany transfer
02: szkrabek - wizyta u gina prowadzącego
03: sykatynka - wizyta kontrolna
07: Madziulka Rz - wizyta kontrolna
07: kikifish87 - wizyta kontrolna
07: OlaSzy - wielgaśna beta
09: sykatynka - udany transfer
13: GizaS - USG kontrolne - spotkanie z maluchem
18: szkrabek - USG kontrolne w klinice
22/24: Hess - przygotowanie do criotransferu

Yplocka1 - udany criotransfer
Annemarie - początek stymulacji

MAJ

Hess - criotransfer
andromeda5 - criotransfer
blueskye - criotransfer

Szkrabek - masz już wyniki? :)
Kiki - dobrze, że zrobisz ten test, mam nadzieję, że Cię uspokoi, że wszystko jest dobrze :)

Dziewczyny, a jak wy się czułyście podczas przygotowań przed crio? Ja mam wrażenie, że jestem straszliwie spuchnięta i brzuch mnie już ciągnie :( Nie wiem czy to estrofem czy metyped tak na mnie działa :( w każdym razie dzisiaj czuję się jak klucha :(

dzieki dziewczyny, przez to wszystko jestem tak płaczliwa ze hohoooo
nawet wasze kciuki mnie tak wzruszyły ze sie popłakałam
mam nadzieje ze bedzie dobrze
poprostu przeraza mnie chore dziecko ale wiem ze bede musiala sie z tym ewentualnie pogodzic bo nagle w 4 m-cu ciazy i po walce po 5 latach nie umie sobie wyobrazic zeby je zabic

reklama
kiki, będzie dobrze, musi być. Na pewno dowiesz się, że maluszek jest zdrowy i będziesz mogła dalej cieszyć się zdrową ciążą ;-)

Olusia trzymaj się. Ten smutek i przygnębienie na pewno minie niedługo, ale musisz to przetrwać :)

Liskka, nie wiem jak jest z truskawkami w ciąży, ale przy karmieniu piersią to już odpadają. Tak jak czekolada. Już mi się to nie podoba, ale ten sezon jakoś trzeba będzie przetrwać ;-)

Coraz więcej zaciążonych pojawia się i to dobrze, bo ciężaróweczki powoli się rozpakowują, więc będzie komu nas zastąpić :) Nieustannie trzymam kciuki za wszystkie podchodzące do stymulacji, transferów i czekających na wysokie bety. :tak:

Do góry