reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

witam z rana....kurcze wzielo mnie znow przeziebienie....mega boli gardło:( i głowa i strasznie mi duszno..... moge wziasc jakies leki czy raczej nie :(....:no:juz niewiem co jest co miesiac przeziebiona......:wściekła/y:
hym....wlasnie weszlam na strone Fertimedica jest akupunktura ale...ja nie jestem z warszawy....i dlatego wlasnie chcialam w czwartek....czy ktos orientuje sie czy dobrze jest isc na akupunkture dzien po transferze????

reklama
Witajcie kochane.
Dawno mnie nie było, chociaż podczytuje was codziennie ale na telefonie a na nim ciężko mi się pisze wiadomości. Tak dużo się dzieje ostatnio że nawet nie jestem wszystkich was z pamiętać.
Gizas-ku fantastycznie że już jesteś po prenatalnych i że wyszły dobrze.
Kiki nie martw się pewnie dziewczyny mają rację, że ten test był nie potrzebny skoro usg wyszło dobrze. Głowa do góry
Kate gratuluje pęcherzyka i po cichu gratuluje nawet nie nie obejrzysz a będziesz już tak daleko jak my. Trzymam kciuki za serducho aby było mocne.
Czalineczkaa tobie również życzę powodzenia i spokojnej ciąży, ale fajnie że już 8 tydzień ci się zaczął:-)
szkrabek powodzenia dzisiaj na betowaniu trzymam kciuki za twojego malucha
dorotav kurczę fajnie, że jesteś już po transferze, tobie kochana też mocno kibicuje i życzę aby tym razem twój maluszek został z tobą już na zawsze
fusun tobie również gratuluje i trzymam kciuki za twojego kropka teraz na pewno wszystko będzie dobrze, musi być nie ma innego wyjścia.
coleta kurczę kochana to fatalnie z tym krwiakiem, no ale skoro musisz leżeć to nie pozostaje nic innego jak słuchać lekarza i wierzyć w twój cud w brzuszku. Powodzenia kochana
Madzia tobie również gratuluje pozytywnej bety i życzę ci pięknej spokojniej ciąży.
Sakatynka najważniejsze, że nie ma tych torbieli i że znów ruszasz do akcji, najważniejsze to ruszyć z miejsca
agulla84 fajnie, że wracasz po pingwinka trzymam kciuki mocno za ciebie, walcz i to mocno
Jo.M fantastyczna nowina cieszę się, że się udało, teraz mocne kciukasy za dalszą walkę, dbaj o siebie i o kropcia.

Olusia kochana ty moja powodzenia na cc boziu już niedługo zobaczysz swoje 2 największe skarby. Ale fajnie wszystkiego najlepszego dla ciebie i dzieciaczków.
Kasik a jak ty się czujesz jesteś następna w kolejce:-)jak Junior daje popalić? zdrówka dla was.

Boże chyba wszystkie wymieniłam a jeżeli nie to proszę o wybaczenie ale naprawdę tyle się wydarzyło ostatnio że mogło mi coś z głowy wylecieć.

Ja wreszcie zaczyna cieszyć się ciążą. Brzuszek coraz większy, mdłości ustały z czego się bardzo cieszę tylko jeszcze to spanie trochę mnie łapie ale i tak mniej niż w I trymetrze. 7 kwietnia mam spotkanie z maluszkiem już nie mogę się doczekać ten czas tak wolno leci że masakra :-)
No to chyba na tyle co chciałam napisać pozdrawiam wszystkie mamuśki i przyszłe mamuśki kurczę coś czuję, że podniesiemy wreszcie przyrost naturalny w tym naszym kraju :-)Powodzenia

Kate tak dzisiaj , . Wizyta o 15 :15 , później dentysta .....
Boje się strasznie , ja z tych lękliwych ...
Wynik bety było 1188 dziś jest 2276 uff jeden malutki plusik , teraz najgorsze przede mną ......

Ostatnia edycja:
Madziulka rozumiem Cię tez strasznie się bałam i nadal się boje czy wszystko będzie dobrze. Dla nas ciąża to strasznie stresujące przeżycie. Ludzie którzy nie zaznali bezpłodności, nie wiedzą tyle co my i nie boją się tak jak my. Trzymam kciuki za wizytę, wszystko będzie dobrze, beta pięknie przyrasta:tak:a to rokuje bardzo dobrze, jak nie super:-) a który to twoj dpt?

Madziulka na pewno będzie pęcherzyk, od 1500- 2500 jest bardzo dobrze widoczny a ty masz 2300;-) z czego w klinikach oni mają bardzo dobry sprzęt i od 1000 już widzą pęcherzyk.

Dziewczyny... dzis mam cc... zaraz mnie beda szykowac....boooooooooooje sie.... cisnienie z nerwow mam podwyzszone.....w nocy praktycznie nic nie spalam.....

reklama
Do góry