reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki oświećcie mnie czy wymaz na Mycoplazme, Chlamydie i Ureoplazme w Rządówce jest odpłatny czy darmowy? Bo mnie Panie skasowały i nie wiem czy dobrze?????????????

reklama
Niestety doktor nic mi nie powiedział nowego .... mam zażywać rutinoscorbin 3 x dziennie i litinusa zastąpić luteiną podjęzykową .... i planowo przyjechać na wizytę 7 kwietnia... ale obawiam się ,że nie będzie już potrzebna ..... przed chwilą mam plamienie koloru ciemno krwistego . obawiam się ,że nie ma już ze mną mojej fasolki .....nie mam już złudzeń

GizaS, dziękuję, acard biorę już od pół roku 1 tabletkę dziennie 75mg, zastanawiam się właśnie czy nie zwiększyć do dawki 150mg na dzień i odstawić heparynę.

kate, kochana Ty moja, nie ma pojęcia czy mam małopłytkowość, nawet nie wiem jak to się bada ? już w zeszłym roku nic nie znalazłam na temat uczulenia od heparyny, żadnego takiego przypadku nawet wszędzie piszą że jest to podobno nie możliwe, a u mnie coś wychodzi. Mogłabyś mi podesłać link do tych artykułó które znalazłaś ?

Tola, a co u Ciebie ? kiedy zaczynasz ? może pisałaś ale ja na jakiś czas zniknęłam z BB. Jak córeczka się czuje ?

madziulka beta prawde Ci powie a nie twoje zapłakane oczy, jeszcze nie wszystko stracone. A ile luteiny podjęzykowej dostałaś?

Madziulka, jeszcze nic straconego, beta rośnie dobrze tak ? więc jak dla mnie możesz zaliczać się do grupy pt krwiaków, na forum i Olusia i kasik i kilka innych dziewczyn takie małe potwory miały i co ? są w tej chwili na ostatnich nogach. Trzymam kciuki :tak:

Tola ja acard zaczęłam brać od momentu jak dostałam wyniki z mutacjami. Czyli jakieś 2 miesiące przed stymulacją. Mówiłam dr że biorę. Odstawiłam tylko na 3 dni przed punkcja. Co do badań to mycoplasma i ureaplasma są odpłatne a za chlamydie nie placilam w MZ. Ale musiałabym sprawdzic w papierach.

Madziulka zawsze możesz jechać na IP ale pęcherzyk ciążowy jest widoczny powyżej 1000 bety. Jutro chyba powinnaś taką mieć. Prawda jest taka że lekarze nawet jakby badali nas co dzień to na tym etapie nie są w stanie nic zrobić żeby ten zarodek zatrzymać. Napisz do Kasik. Ona biedna miała plamienia o krwawienia aż do 16 tc. Wiem też że na początku ciąży była w szpitalu. Trzymaj sie ciepło. W sumie Twój dr mógłby zrobić wcześniej wizytę pęcherzykową niż za wyznaczone 2 tyg...

Tola, a co u Ciebie ? kiedy zaczynasz ? może pisałaś ale ja na jakiś czas zniknęłam z BB. Jak córeczka się czuje ?
Plan mam taki: Wkrótce transfer jak wszystko bedzie ok :tak:Pożniej następna stymulacja :tak:I ostateczny z ostatnich kroków Białystok ;-)

Córa choruje. Jej przedszkole wychodzi mi już uszami :-( Chwilowo chodzi do przedszkola. Zobaczymy jak długo :confused:Wnet planujemy kolejny raz jechać na diagnostykę do Rabki. Może tym razem wyjdzie coś sensownego i mi coś zaradzą na to. Póki co to odprawiamy dość często procesje do szpitala i przychodni. Ile można... Mówią mi ludziska że z tego wyrośnie :tak: Czekam tylko w który stuleciu to nastąpi:tak:

Wiecie może czy wymaz na Mycoplazme, Chlamydie i Ureoplazme w Rządówce jest odpłatny czy darmowy? Bo mnie Panie skasowały i nie wiem czy dobrze?

reklama
Tola wymaz na trójce chyba jest platny na chlamydie jest za darmo, ale tylko przed punkcją.

Do góry