reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

JoM kochana gratulacje ;) na weteranki tez przychodzi pora ;)

Andromeda , dziękuje młodzież chowa sie dobrze , rosnie jak na drożdżach ;) co do spacerków , nie dajmy sie zwariować przymrozkow nie było ;) spacerki regularnie są ;)
Dostalismy resztę zdjeć z sesji jak Franio miał 11 dni i ważył niecałe 3 kg a teraz klusek 4800 ;) a ma prawie 7 tygodni
Zobacz załącznik 677479Zobacz załącznik 677480
A tak wyglądam teraz ImageUploadedByForum BabyBoom1427192809.391005.jpg
Co do hybrydy, żeli to potwierdzam ze nie szkodzą :) ja miałam na punkcji, transferze, całą ciąże i teraz tez mam ;) tak jak Kasik pisze na punkcje warto miec franch bo wtedy widac płytkę paznokcia a bardzo ważne to jest dla anestezjologa :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1427192809.391005.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1427192809.391005.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 70
Ostatnia edycja:
reklama
JoM ale sie ciesze kochana, na weteranki przyszedl czas :) Jak widac "glowa" czesto odgrywa wazna role w ivf, odpuscilas, wyluzowalas i sie udalo. Moje ostatnie podejscie w rzadowce tez takie bylo, zylam planem "b" czyli Bialymstokiem, ktory okazal sie niepotrzebny. Plamienia niestety stresuja, wiem cos o tym, do mnie wracaly jak bumerang do 16 tc.

keith moim zdaniem zbyt pochopnie lekarz kazal odstawic leki, na bete bylo za wczesnie. Powtorz ja koniecznie i bierz leki.

Jo.M, Boże tak się cieszę Twoim szczęściem!! To niesamowite. Cudownie, że w końcu Ci się udało. Teraz kciuki za serduszko❤.

A u mnie ok. Czuję się jak to ja w ciąży. Mdłości i śpiączka. Ale do przeżycia. Zresztą to nie ważne. Żeby tylko z dzieckiem było wszystko dobrze.

Giza, na czczo zawsze miałam trochę podwyższony i tak też teraz było, strasznie mi się podniósł po obciążeniu po glukozie bo aż mialam po godzinie 196, gdzie trzy miesiace temu mierzyłam do in vitro i po godzinie mialam 115, więc jaka różnica. Po prostu mam tendencje do cukrzycy i tyle. Mam nadzieję, że po ciąży się jej pozbędę. Póki co czeka mnie przygoda z glukometrem i uważnym jedzeniem. I przestrzeganiem godzin i ilości posiłków. Smutno mi strasznie, bo uwielbiam jedzienie i to kaloryczne i słodkie, ale wiem, że to dla dobra dzidzi i mojego. Jestem teraz na forum o cukrzycy ciążowej i widze, że sie zdarza w I trymestrze.

Dzięki dziewczynki za miłe słowa , myślałam już że nie doczekam takich gratulacji w swoim życiu. W końcu i na nas weteranki przychodzi pora szkoda że to trwa tyle czasu , u mnie np prawie 5 lat :shocked2:

GizaS - Przy 9 transferze miałam bete pozytywną ale marnie przyrastała. A tak poza tym to zawsze 0,1. Jak u Ciebie samopoczucie ?

Kasik36 - Ja miałam dokładnie taki sam plan. Chciałam odbębnić że tak powiem to crio i chciałam wybrać się do Białegostoku jako ostatniej deski ratunku. ;-)
Moje plamienia chwilowo ustają ale pamiętam dobrze jaki było u Ciebie także staram się zbytnio tym nie stresować chociaż to trudne.

Fusun
- U mnie z objawów to trochę nabrzmiałe piersi i senność. Mdłości jeszcze żadne mnie nie dopadły ale może przyjdzie na to czas bo u mnie zaczął się dopiero 6 tydzień.

Genna - Zapomniałam napisać jeszcze do Ciebie. Franio po prostu cud malina chłopak. Cieszę się że zdrowo się chowa.

Ostatnia edycja:
Jo.M mdłości może wcale nie będziesz miała (czego Ci życzę z całego serca)

Edit: ucięło mi posta. Ale nic to. Ja miałam mdłości w dwóch poprzednich ciążach, mam.i teraz. I to bardzo szybko się u mnie pojawiają, niemal jako pierwszy objaw ciąży. I narastają niestety. Ale wszystko zniosę dla dziecka

Ostatnia edycja:
reklama
Fusun - Zobaczymy w sumie czekałam tyle lat na nie to niech będą ale bez przesady oczywiście;-)

Yplocka - Na pewno przyjdzie i na Ciebie pora teraz to wiem chociaż w dalszym ciągu nie wierzę że w ogóle piszę o sobie. Może jak serduszko zobaczę to jakoś dotrze to do mnie.

Do góry