reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

jeśli chodzi o histeroskopie to wszystko wyszło ok, badanie a raczej przygotowanie jak do punkcji a potem bolał brzuch ze dwa dni ale do wytzrymania, nawet proszków nie brałam przeciwbólowych.

Lolitka 1 dc planowo powinien nastąpić 23ego maja ale może ulec zmianie bo nigdy nic nie widomo. przepisał mi steryd na E, jak zwykle zapomniałam jak się nazywa , Enkortem.......nie wiem jakoś tak jak sparawdze to dokładnie napisze ale napewno już wiesz o jaki lek chodzi. na cyklu naturalnym bede transferować.

reklama
moz-screenshot.png
dodora- to szybko podchodzisz...no to teraz będe jeszcze mocniej zaciskała kciuki !!!!

kwiat-lotosu, ptencer - no , maluszki zaczynają szaleć -superowo

meg a ty jak ? byłaś teraz gdzieś u gina?jak tam samopoczucie....?

Jestem szczesliwa caly czas jest 6 nie wierze!!!myslalam ,ze nie bedzie tyle dzis a tu niespodzianka:)super jutro znow dzwonie i raczej napewno w poniedzialek transferek juz nie moge sie doczekac dzieki za wszystkie dobre slowa buziaki dla wszystkich!!!!!

ptencer -czuję się nawet dobrze, czekam na @ i jadę do gina, a potem się już jakoś potoczy.... pogłaszcz proszę brzuszek ode mnie ::tak:

kama - to cudowna wiadomość !!!

Hej wszytkim dzielnym przyszłym mamusiom, jestem tu nowa poki co czytam, czytam, czytam i lepiej mi jak nie jestem sama, jutro napisze o sobie a moze jeszcze dziś, więc pozdrawiam wszystkie dziewczyny :-):-):-)

reklama
SYLVII-witam my tu jak jedna rodzina wszystkie jak siostry blizniaczki zawsze mpzesz liczyc na dobre slowo od kazdej z nas i z dobra porada tez jestesmy zawsze ja osobiscie jestem bardzo szczesliwa,ze jestem na tym forum bo nikt mnie tak nie zrozumie jak dziewczyny z tego forum bo kazda z nas to samo przechodzi i wie jak pomoc nie krepuj sie niczego i jak potrzebujesz z kims popisac to smialo witam jeszcze raz i buziole!!!

Do góry