reklama
dorocica
Fanka BB :)
kama35 trzymam kciuki
ja byłam u gina dzisiaj i zaczynamy od 1 dc ze sterydami, potem 8dc di gina i dalej. będzie to cykl naturalny. ja nie bardzio wierze w crio ale lekarz mi powiedział że on lubi transferki z crio i dodał mi troszke nadzieji. musi się udać, mam 5 zarodków i musi się choć jeden przyjąc.
ja byłam u gina dzisiaj i zaczynamy od 1 dc ze sterydami, potem 8dc di gina i dalej. będzie to cykl naturalny. ja nie bardzio wierze w crio ale lekarz mi powiedział że on lubi transferki z crio i dodał mi troszke nadzieji. musi się udać, mam 5 zarodków i musi się choć jeden przyjąc.
kwiat_lotosu
dorocica z crio też są dzieciaczki i to nie tak rzadko jak się wydaje, ja znam kilka przypadków bliźniaków z criotransferu, więc bądź dobrej myśli Ile zarodków będziecie rozmrażać ?
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
dorocica
ale kiedy masz ten 1dc - jakos teraz?
kwiatek - ona daje wsie 3 sztuki teraz. jakis na pewno bedzie dobry !
ale kiedy masz ten 1dc - jakos teraz?
kwiatek - ona daje wsie 3 sztuki teraz. jakis na pewno bedzie dobry !
szarlotka80
Hej dziewczynki....
Kama gratulacje szósteczkiPokaźna gromadka
Lena31 ...ja brałam po transferze estrofem co 8 godzin, luteine dopochwowo po 4 tabletki co 12 godzin, fragmin w zastrzyku raz na dobę,encorton 10 raz na dobę rano i femibion.....to chyba tyle....pierwszy mi odstawili estrofem i encorton, teraz mam zmniejszoną dawkę luteiny na 2 tabl. co 12 godzin ale "ulubiony" Fragmin pozostałAle my w końcu zniesiemy wszystko.....no nie??
Dorocica właśnie....jak ta histeroskopia????
Kama gratulacje szósteczkiPokaźna gromadka
Lena31 ...ja brałam po transferze estrofem co 8 godzin, luteine dopochwowo po 4 tabletki co 12 godzin, fragmin w zastrzyku raz na dobę,encorton 10 raz na dobę rano i femibion.....to chyba tyle....pierwszy mi odstawili estrofem i encorton, teraz mam zmniejszoną dawkę luteiny na 2 tabl. co 12 godzin ale "ulubiony" Fragmin pozostałAle my w końcu zniesiemy wszystko.....no nie??
Dorocica właśnie....jak ta histeroskopia????
reklama
kwiat_lotosu
szarlotka80; to to sporo tego bralas.....ja tylko mialam duphaston3 *1 i clexane 1 zasrzyk na dobe.......kurcze na to wychodzi ze ja to pikus.........nawet nie powiedzieli ze co 8 h ten duphaston, ....zalamka........
Nie wiem czy to ma aż takie znaczenie, bo ja miałam brać 3 x dziennie od transferu i brałam wtedy kiedy mi się przypomniało, na pewno nie co 8h z zegarkiem w ręku Po pozytywnej becie brałam 2x1 a po usg serduszkowym całkiem odstawiłam. I nic więcej z leków.
Podziel się: