reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

szkrabek nie dobrze, ze brzuszek boli, albo już masz oznaki wczesnej ciąży bo zarodki ze szkiełka wysyłają fluidki ciążowe:-D
No i szkrabie, skorupiaku :-p zapisz mnie na bete jutro, niech mi BB kibicuje dalej, bo macie dobre efekty:tak:Brzuch mnie boli strasznie, tak napadowo biorę nospę, ale się zastanawiam czy to normalne? i tak jest lepiej niż pare dni temu, myślałam że ciąża to miesiąc miodowy, a tu siusiu w nocy co 2 h, budzi mnie zgada do tego brzuch boli i mam katar cały czas...ponoć katar to przez hormony...
GizaS, Calina && za wizyty, będzie dobrze, czekamy na relacje:happy:

sykatynka za transferek &&& żeby był udany;-)

reklama
Ja biorę luteinę 3 razy po 2 tabletki dopochwowo, pod język biorę 3 razy 1 tabletka i estrofem dwa razy 1 tabletka. Nie wiem, po co ten estrofem>>>>

szkrabek nie dobrze, ze brzuszek boli, albo już masz oznaki wczesnej ciąży bo zarodki ze szkiełka wysyłają fluidki ciążowe:-D

kurcze zastanawiam się co się dzieje... bo to nie jest ból na miesiączkę, tylko kłucie... brzuch wydęty i ciężko wciągnąć (bo boli). Ale nie mam duszności żadnych... ech... mam nadzieję, że nie odwołają transferu :-(

Szkrabku, ja też tak miałam, przeszło mi po jakiś 3 dniach.

dzięki calineczkaa - zaczynam mieć czarne myśli - dziś mój 3 dzień po punkcji (w sobotę miałam punkcję) - więc jest światełko w tunelu :-) oby przeszło, bo zaczyna mnie irytować, że nic nie mogę - poleguję jak wracam z pracy - dom to już istne pobojowisko, ale nie mam siły by zacząć ogarniać.
Nawet mąż wczoraj powiedział "widać, że się źle czujesz - dawno nie było takiego bałaganu w domu - hahaha" ;-) na szczęście coś tam ogarnia, ale to nie to samo oczywiście :-)

. Szkrabek - mnie tez bolało przez parę dni i nic nie mogłam robić. Potem po 4 dniach, dopadła mnie hiperka. Nie martw się, przejdzie Ci niebawem.

szkrabek ja w sumie tez długo się źle czułam, brzuch bolał, żadnych gwałtownych ruchów robić niw mogłam, brzuch wielki, bolesny ale przeszło przed ET. Jakby nie było jajniki są powiększone pokłute i w organizmie niezła burza hormonalna teraz jest. Pękły pechole prg zaczął przyrastać, więc od tego tez może boleć brzuch i możesz się źle czuć. Wszystko będzie dobrze, pewnie przed ET już poczujesz się dobrze:-)

och kochane :-) miód na moje uszy - DZIĘKUJĘ WAM!!! od razu lepiej się czuję ;-) dzięki dzięki dzięki Wam za pocieszające słowa! no dobrze, to już się przymykam i nie narzekam na swoje dolegliwości.

Ok 11:00 dzwonię by sprawdzić jak tam "moje maluchy" przetrzymały noc :tak: dam oczywiście znać

Szkrabek mam nadzieje ze dolegliwości zwiazane z bólem brzucha ustąpią do transferu! Ja miałam teraz mega bóle jak jechałam z mężem samochodem to myślałam ze zaraz wszystko mi wypadnie :-/ nigdy nic takiego nie odczuwałam :-( ale przeszło do transferu

reklama
Do góry