reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Agulla strasznie mi przykro ale przynajmniej wiesz ze sie cos ruszylo....

Dziewczyny dzieki za odpowiedz, jesli jeszcze ktoras cos bedzie wiedziala na temat tego fsh w kwalfikacji to napiszcie. Ona leczy sie w Gameta Rzgow i tam powiedzieli ze jedno i drugie ale ja wlasnie wyczytalam gdzies ze jakas dziewczyna zostala zakwalfikowana tylko z fsh i dlatego szukam odpowiedzi aby dac jej nadzieje ze moze sie udac.

reklama
Agulla bardzo mi przykro...płacz ile sie da to zawsze u kaja chociaż troszkę ból.....3maj sie mocno!!!!!

dziewczyny oswiecie mnie troche...przeczytalam na bocianie cos takiego ze criotransfer powienien sie odbyc z zarodka majacego 8 komorek??? czyli z blastk? dobrze rozumiem czy nie....

Dziewczyny maci nr. tel. do Ministerstwa chce sprawdzić czy mogę liczyć na zwrot pieniędzy za scratching a nie mogę znaleźć numeru :sorry:

Daria 8 komórkowy zarodek to jest idealny rozwój w 3 dobie:sorry:
Agulla bardzo mi przykro, naprawdę wierzyłam w Twoją kropeczkę:zawstydzona/y:

Agulla strasznie mi przykro ale przynajmniej wiesz ze sie cos ruszylo....

Dziewczyny dzieki za odpowiedz, jesli jeszcze ktoras cos bedzie wiedziala na temat tego fsh w kwalfikacji to napiszcie. Ona leczy sie w Gameta Rzgow i tam powiedzieli ze jedno i drugie ale ja wlasnie wyczytalam gdzies ze jakas dziewczyna zostala zakwalfikowana tylko z fsh i dlatego szukam odpowiedzi aby dac jej nadzieje ze moze sie udac.
Ja lecze się w Gamecie i miałam oba badania do kwalifikacji choć odniosłam wrażenie ze Fsh było wazniejsze☺

Agulla jest mi bardzo przykro; ( wypłacz sie; ((
Powiem szczerze, ze sto razy wolę mieć betę zerową niż taka która daje te cholerna nadzieję A potem bezczelnie ją zabiera; (((

Agulla84 - strasznie mi przykro :no: ściskam mocno!

Hess - ja czuję moje jajniki strasznie teraz - kłują mnie jak stoję i jak siadam i w toalecie :confused2: szczególnie prawy - czyli etn z większym jajem na sobie :laugh2: no cóż stwierdzenie, ze jaja sobie robią jest dość trafne na tm etapie :-D

Bzuimelka - ja nie miałam AMH robionego, tylko FSH, więc pewnie zależy to od kliniki.

kate_p7 przespać tego czasu się nie da, a szkoda, bo czekanie na bombie zegarowej do przyjemności nie należy. Ale doskonale Cię rozumiem - sama bym tak ni eraz chciała. Dobrze, że się dobrze czujesz :cool2: oby tak dalej.

dariaa16 - ja niestety Ci nie pomogę, jestem za zielona - ale Gizas już nadrobiła za nas :tak:

reklama
dziekuje dziewczyny za odpowiedzi, ja wracam po mrozaka i drugie podejscie....
ewenualny plan zmiany klniki z Invicta na Novum....
ciekawe jak to jest jesli ma sie zamrozone zarodki czy mozna sie przeniesc?

Do góry