reklama
dariaa16
Fanka BB :)
kate_p7 wiem co przezywasz...ten brak sily i checi do walki....ale to z dniem przejdzie....3mam kciuki za Ciebie i za kropka ktory zostanie teraz napewno na 9 miesiecy :*
ja zastanawiam sie nad zmiana kliniki...na Novum tyle dobrych opinii czytam..ale niewiem jak to jest jak ma sie mrozaki
ja zastanawiam sie nad zmiana kliniki...na Novum tyle dobrych opinii czytam..ale niewiem jak to jest jak ma sie mrozaki
blueskye
Daria - 8blastomerowy zarodek to jest dwu-trzydniowy :* nie blastka.
blueskye
Bziumelka- napisz na watku zakwalifikowane do rzadowego in vitro". Dziewczyny tam sa na biezaco. Ja wiem ze na teraz provita,gyncentrum,gmw, novum i salve chca wszystkich trzech badan. Zwlaszcza ze media coraz bardziej intereauja sie rzadowka i wizytami"przedkwalifikacyjnymi".
Dariaa mam strasznego doła, już przestaje wierzyć w to cale in vitro szkoda mojego zdrowia na te stymulacje...tylko jak żyć dalej bez dzieci??
szkrabek ja generalnie słyszałam same pozytywy o novum, a mialas tam in vitro? u kogo byłas?
szkrabek ja generalnie słyszałam same pozytywy o novum, a mialas tam in vitro? u kogo byłas?
agulla84
dziewczyny kiedy mogę podejść do crio?
blueskye
Agulla... niektorzy chca crio robic w nastepnym cyklu..ale pewien madry lekarz powiedzial mi ze minimum jeden cykl przerwy..a najlepiej dwa.pierwszy dla dobregp zluszczenia sie sluzowki..drugi dla odzywienia. Przemysl... daj sobie odpoczac...przezyc...i daj kropce wpasc na zyzna glebe :*
calineczkaa
I ja sie melduje. Pecherzyk ciążowy ma ponad 10 mm, pecherzyk żółtkowy 3 mm. Za tydz już napewno powinien być widać zarodek z serduszkiem. Bo dziś było na to za wcześnie. Mam też torbiel krwotoczna na jajniku 17 mm, ale lekarz powiedział, że sie wchlonie.
reklama
agulla84
napewno odpocznę teraz odpada na 100% chyba dopiero w czerwcu bo w maju wylatujemy na wakacje i nie chce się stresować że coś zaszkodzi 

Podziel się: