reklama
kikifish87
Fanka BB :)
agulla- o nie:-( płacze razem z toba. normalnie opanowac sie nie umie.

lilka-1986
Agulla brak slow a tak wszystkie wierzylysmy ... Zalamka :-(
bunieczek29
Agulla84 strasznie mi przykro.......nic więcej nie napiszę bo i tak to nie pomoże twojemu zlamanemu sercu. Trzymaj się.
agulla84
wiecie może to głupie ale jestem zła na Boga bo pierwsze daje mi a za chwilę odbiera za każdym razem zabiera mi moje dzieci do nieba !!!!
blueskye
Agula
<3 nie mam za duzo sily...ale wysylam Ci tyle ile to mozliwe... przytulam...placz kochana ile sil... przykro mi ...
Bziumelka - ja niestety nie wiem. Ale chyba kliniki muszą mnieć FSH lub AMH, nie obydwa badania. Ale pewnie też każda klinika woli co innego. U mnie musiało być AMH.
Dziewczyny, jajnik lewy zaczyna mi się rozpychać, mam wrażenie, że jak siedzę, to go gniotę, albo on mi napiera na brzuch. Chociaż czułam go już na samym Gonapeptylu, jak doszedł Menopur to bardziej doskwiera. Nie cały czas, ale pare razy w ciągu dnia. Poprzednim razem w sumie chyba też tak miałam. Mam nadzieję, że jajka rosną i nie będę musiała się długo stymulować.
Dziewczyny, jajnik lewy zaczyna mi się rozpychać, mam wrażenie, że jak siedzę, to go gniotę, albo on mi napiera na brzuch. Chociaż czułam go już na samym Gonapeptylu, jak doszedł Menopur to bardziej doskwiera. Nie cały czas, ale pare razy w ciągu dnia. Poprzednim razem w sumie chyba też tak miałam. Mam nadzieję, że jajka rosną i nie będę musiała się długo stymulować.
blueskye
Bziumelka...do kwalifikacji Amh,fsh i nasienie meza. Te trzy wyniki sa warunkiem przystapienia do kwalifikacji.
GizaS... beta 13 .03 w piatek... ale jak zawsze nie moglam sie doczekac i robilam juz predzej to nie wiem czy tym razem nie stchorze i nie pojde pozniej. Tak sie jeszcze w zyciu nie balam...
GizaS... beta 13 .03 w piatek... ale jak zawsze nie moglam sie doczekac i robilam juz predzej to nie wiem czy tym razem nie stchorze i nie pojde pozniej. Tak sie jeszcze w zyciu nie balam...
Ostatnia edycja:
lilka-1986
A ja slyszalam ze od badania amh sie odchodzi i na pidstawie fsh kwalifikuja
reklama
Podziel się: