reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Życzę pozytywnego dnia.

U mnie cud się nie stal; ( beta < 0, 1 progesteron 17, 9. Czyli miałam rację, ze moje boleści nie wroza nic dobrego. Cóż pierwsze koty za płoty. Następnym razem będę mądrzejszA.

Fusun ja w 12tyg miałam zarabiają jelitowke, myślałam ze wszystko ze mnie wypłynie ale dziecku nic nie było. Zdrówka.
Kate POWODZENIA☺

reklama
KATE przykro mi :-(ehhh Ale głowa do góry cycki do przodu odczekać cykl i wracać po malucha jak macie jakieś zamrożone, jak nie nic straconego masz 3 miesiące na zdrową dietę ruch i resztę przygotowań do ciąży, szybko minie czas;-)Niestety in vitro takie jest to tylko 30% szans, ale wielu ludziom się udaję nieważne za którym razem, ale się udaję! To jeszcze nie koniec, to dopiero początek:-p

Dorotka, Aisa79, Asia_77,Olusia, lokator i reszta plejady gwiazd gdzie jesteście??
Scooby Doo where r u??? :rofl2:

kate_p7 powodzenia dziś. Nic dziwnego, że się denerwujesz, ale jestem pewna, że będzie dobrze - nie wiem czemu, jakieś takie przeczucie mam :tak:

Dziś już się ogarnęłam, podejście zdecydowanie lepsze - czasem gorszy dzień jak widać każdemu się trafić może... ;-)

Kate23 - strasznie mi przykro :-( mam nadzieję, że następny mrozaczek z Tobą zostanie!
Fusun - zdrówka, zdrówka, zdrówka - nie daj się zarazkom. Ale też bez paniki, jak dziewczyny są w drugiej ciąży, a dziecko w przedszkolu to non stop siedzą z chorym bastrzęciem w domu, bo przecież przedszkole to masarka pod tym względem - i takie mutacje przynoszą z przedszkola, że szok :szok: Ja siedziałam 3 tyg na L4 - jeden tydzień w przedszkolu/ pracy. Aż dziwne, że mnie nie wylali z roboty :dry:
Poszedł do szkoły i ani razu nie chorował jeszcze, a jest już w 3 klasie. Ten mój syn mi ciągle pokazuje jak stara już jestem (3 klasa - łech) :confused2:
Ale do rzeczy, bo już odfrunęłam :-D Siedzą z chorymi maluchami, a maluszkom w brzuchu nic nie jest, nawet jak przejdą chorobę. Także bez paniki, będzie dobrze - tylko nie całuj starego teraz i nie wdychaj wyziewów :baffled: Ja wiem, że jak facet choruje to umiera zazwyczaj, ale bez przesady, poradzi sobie - dorosły jest. eee.... przynajmniej tak metryka pokazuje ;-) Albo tak jak kate_p7 mówi - do mamusi won :-D

Ostatnia edycja:
Kate bardzo mi przykro wiem ze nie wiadomo co byśmy nie napisały to i tak nie będzie Ci lepiej! Ale mam nadzieje ze jakoś to przejdziesz i następnym razem będzie lepiej! Sama się zastanawiam kiedy dolacze do dziewczyn które poniosły porażkę patrząc jak moje dzieciatko walczy szansę chyba ma 50/50 jeszcze dwa dni i może będzie szczęście albo wielki rozpaczliwy płacz! Ahh ciężko to wszystko uniesc!

Andromeda: jesli wracac po eskimosy to juz w nastepnym cyklu mozna. Jesli stymulka to odczekac min 3 cykle i sobie nie dac wmowic ze jeden cykl przerwy wystarczy

Hej dziewczynki

Calineczko gratuluje kropka. Super ze ci się udało tym razem. Tylko teraz nie swiruj bo jak czytam to co wypisujesz to mam ochotę ci nakopac....

Kikifish i Gizas gratuluje rowniez fasolek. Tyle co przeszlyscie niepowodzen .... Gratuluje jeszcze raz

Bunieczku tobie również gratuluje. Farciara z ciebie :-) naturalsik.... :-)

Fusion ciebie pamiętam z forum jak zaszlas w ciąże z dziewczynkami, ja w tym samym czasie bylam ale w 5tyg poronilam. Bardzo to przezylam, ale ciebie bardzo podziwiam za sile walki. I oczywiście gratuluje kropka pod serduszkiem

Agulla a tobie to bardzo kibicuje... Zazwyczaj jak widzę dziewczyny które maja tak niskie bety to w myślach wiem ze nic z tego nie będzie i niestety później tak faktycznie jest. Ale u ciebie nie wiem czemu widze nadzieje ze ci się uda. Ze kropek zostanie z toba. Który to dpt ze mialas 20? I to były 2 zarodki 2 dniowe? Trzymaj za ciebie kciuki

Za resztę dziewczyn którym się udało , nie udało i tym które czekają na transfer mocno kibicuje :-)

reklama
Do góry