reklama
Cześć witam się radośnie z Wami bo usłyszeliśmy dziś serduszko naszego maleństwa. Cudowny dźwięk no i ten obraz migoczącego punktu to cudowne przeżycie! Wszystko idzie zgodnie z terminem ostatniej miesiączki no i pod koniec października jak Bóg da będziemy już we troje 
agulla84
Fanka BB :)
Dagpio gratuluję pięknego widoku :-)
agulla84
Ale mnie dzisiaj kluje w jajniku chyba coś się niedobrego dzieje :-/
calineczkaa
Dagpio, a który dzień jesteś po transferze?
Gratulacje, cieszę się bardzo!Mam nadzieję, że i ja 17.03 usłyszę serducho mojego maleństwa;-)
Gratulacje, cieszę się bardzo!Mam nadzieję, że i ja 17.03 usłyszę serducho mojego maleństwa;-)
kasik36
Daria skoro czesto chorujesz to mozesz miec niski %nk. Invicta w Gdasku robi to pewnie w W-wie tez. Czeka sie max 2 dni ale nie we wszystkie dni robia te badania, w Gdansku np w piatki nie robia. Dzien cyklu nie ma znaczenia.
Dagpio gratuluje najpiekniejszego dzwieku na swiecie, kolejnym bedzie placz dziecka po narodzinach
Dagpio gratuluje najpiekniejszego dzwieku na swiecie, kolejnym bedzie placz dziecka po narodzinach
Amdromeda strasznie mi przykro :-( Histeroskopie lepiej zrób jak miałaś łyżeczkowanie u mnie po tym zabiegu zrobiły się zrosty.
Coleta gratuluję przyrostu dagpio gratuluję serduszka.
KATE23 przykro mi
dariaa16 pytanie nie było do mnie ale tez miałam scratching. Nie przyniósł żadnego efektu, robi się go w cyklu poprzedzającym transfer, prywatnie koszt około 500zł. na nfz nie słyszałam żeby ktokolwiek robił ale cały czas zasady in vitro z MZ się zmieniają więc najlepiej zapytaj w swojej klinice.
Coleta gratuluję przyrostu dagpio gratuluję serduszka.
KATE23 przykro mi
dariaa16 pytanie nie było do mnie ale tez miałam scratching. Nie przyniósł żadnego efektu, robi się go w cyklu poprzedzającym transfer, prywatnie koszt około 500zł. na nfz nie słyszałam żeby ktokolwiek robił ale cały czas zasady in vitro z MZ się zmieniają więc najlepiej zapytaj w swojej klinice.
reklama
dorotav
Cześć Dziewczynki i Chłopaku (gdziekolwiek jesteś ;-))
jestem, jestem, dzięki za pamięć, czytam Was, ale że u mnie nic ciekawego się nie dzieje to siedzę w krzakach, z dołem wielkim jak kanion :-(, i czekam na @, dziś jest 33dc a jej ciągle nie ma
a gonal siedzi i czeka w lodówce. Zaczynam stymulację, to podejście będzie mieszane, pierw gonal następnie przerzucę się na menopur, leki po transferze bez zmian, czyli luteina, duphaston, metyperd, magnez, no-spa acard i heparyna (tym razem chyba wezmę clexane) no i suplementy.
Andromeda, Kate23, bardzo mi przykro, trzymajcie się i walczcie dalej.
Coleta, dagpio, gratuluję :-)
Kiki, GizaS, niech maluchy rosną w siłę i w zdrowie, na pewno wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki
Calineczka, jupiiii :-)
agulla84, bądź silna dla tej małej iskierki i wierz dalej...
Lilia, Jo.M, jesteście gdzieś tu ? co u Was ?
Kate_p7, trzymam ogromniaste kciukole !!!
jestem, jestem, dzięki za pamięć, czytam Was, ale że u mnie nic ciekawego się nie dzieje to siedzę w krzakach, z dołem wielkim jak kanion :-(, i czekam na @, dziś jest 33dc a jej ciągle nie ma

Andromeda, Kate23, bardzo mi przykro, trzymajcie się i walczcie dalej.
Coleta, dagpio, gratuluję :-)
Kiki, GizaS, niech maluchy rosną w siłę i w zdrowie, na pewno wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki

Calineczka, jupiiii :-)
agulla84, bądź silna dla tej małej iskierki i wierz dalej...

Lilia, Jo.M, jesteście gdzieś tu ? co u Was ?

Kate_p7, trzymam ogromniaste kciukole !!!
Podziel się: