KATE23
Lipcowa Mama:)
Dziewczyny a ja mam dzisiaj takiego kota, że szok
normalnie co chwila sprawdzam tel bo mam dostać smsa od Synevo, że wyniki są na stronie i aż głowa mnie boli od tego czekania
zawału dostane
nie mam żadnych dobrych przeczuć, ale umieram z ciekawości
to moja druga beta w życiu, pierwsza była z Antkiem i pozytywna, więc teraz panikuje równo
a w trakcie starań robiłam tylko sikacze na które teraz mam alergie
co do truskawek to ja w ciąży jadłam je koszykami, a teraz Antek nie chce ich jeść
za to jak poczułam jogurt Gratka to od razu miałam odruch wymiotny (nawet nie musiał być otwarty od razu mi śmierdział
) a teraz Młody może je jeść na wyścigi
a ogólnie pierwsze miesiące to były dla mnie ciężke bo ciągle mi coś brzydko pachniało, niewiele wtedy przytyłam, ale za to od 5miesiąca to już apetyt mnie nie opuszczał, a waga tylko pięła się w góre:-) na szczęscie tydzień po porodzie weszłam już w ubrania sprzed ciąży, teraz by było gorzej
Kate trzymam kciuki za jutrzejszy transfer

Celina witaj
Calineczka jak królowa - jest tylko jedna;-)
Andromeda przykro mi bardzo:-( dobrze, że masz jeszcze mrozaczka
powodzenia:-)
Daria ja tam nadal czuje się @owo, więc jedyne na co liczę to cud, bo dolegliwości nie dają mi większych nadziei
ale widzę, że u Ciebie się rozkręca, więc beta pewnie pnie się w górę
Miłego wieczoru, ja wczoraj zrobiłam pranie mózgu Dawcy Nasienia i lepiej gada, więc chociaż są jakies perspektywy na dalszą produkcję - dobre i to

co do truskawek to ja w ciąży jadłam je koszykami, a teraz Antek nie chce ich jeść

Kate trzymam kciuki za jutrzejszy transfer

Celina witaj

Calineczka jak królowa - jest tylko jedna;-)
Andromeda przykro mi bardzo:-( dobrze, że masz jeszcze mrozaczka

Daria ja tam nadal czuje się @owo, więc jedyne na co liczę to cud, bo dolegliwości nie dają mi większych nadziei

Miłego wieczoru, ja wczoraj zrobiłam pranie mózgu Dawcy Nasienia i lepiej gada, więc chociaż są jakies perspektywy na dalszą produkcję - dobre i to