reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Tola32 - ja tez mam uczulenie na truskawki, maliny itp. Niestety nie pozwalam sobie na ich jedzenie, bo oprócz wysypki, dostałam też obrzęku krtani. Tobie też bym radziła uważać, bo wszystko jest do czasu.

reklama
Hej!!!

Dziękuję Wam za wszystkie kciuki, zapytania i ciepłe słowa!!!!

cóż, moja beta nie ruszyła dziś ani trochę (10dpt), nadal poniżej 0,5. Ostatnie dni były bardzo, bardzo trudne. czułam ze dzisiejszy wynik będzie właśnie taki...
Teraz czekam na telefon z kliniki by usłyszeć znane mi już magiczne zdanie "proszę ostawić leki". Tylko nie wiem co dalej... mam jeszcze jedną blastkę 4AB. Nie wiem jakie jeszcze badania mam wykonać przed ewentualnym ostatnim już transferem... Nie wiem co tak naprawdę jest ze mną nie tak?! Myślałam, że skoro problemem z zagnieżdżaniem były NK ...ale skoro teraz są ok, to już naprawdę nie wiem

Wszystkim szczęśliwie oczekującym (GizaS, Kiikifish Calineczkaa, Fusun, Dagpio, Bunieczek, Coleta i innym, których nie wymieniłam) gratuluję ze szczerego serca i życzę pięknych i spokojnych 9 m-cy.

Agulla Tobie życzę byś w końcu uwierzyła że kropek jest i chce z Tobą zostać!!! I duuuuuuuuuuużej bety w poniedziałek:tak::tak::tak:

Kate_p7 Powodzenia na jutrzejszym transferze. Będę trzymać kciuki!!!!

Kate23 Wysokiej bety kobieto!!!

Daria wysokiej bety w poniedziałek!!!

Hess owocnego stymulowania!!!!

Muszę się jakoś z tym sama uporać. M. przeżył to też bardziej niż się mogłam spodziewać:-(

Andromeda bardzo mi przykro kochana 3maj sie jakoś chociaż sama wiem jak to jest! Miałas histeroskopie zrobiona?

tak, miałam... w 2013, tuz przed kwalifikacja do programu. teraz się zastanawiam czy jakaś przyczyna może być w zabiegu łyżeczkowania sprzed roku, sama już nie wiem... czy mam teraz zrobić histeroskopię ponownie

reklama
Ja dzisiaj wracałam z kliniki i samochód mi się zepsuł ledwo dojechalam do domu i teraz leże i czuje jak mnie ręce bolą musiałm być tak spieta z nerwów ze teraz wszystko schodzi :-/

Do góry