reklama
agulla84
Fanka BB :)
Hess to masz nie ciekawie ale są jeszcze inne pyszne owoce :-)
agulla84
Mamy jednego blastka ale szalu nie ma 1 ab co to wogóle jest za oznaczenie masakra nigdy nie widziałam i żadnej takiego blastka ahh ja chyba jestem jakaś inna!
andromeda5
Hej!!!
Dziękuję Wam za wszystkie kciuki, zapytania i ciepłe słowa!!!!
cóż, moja beta nie ruszyła dziś ani trochę (10dpt), nadal poniżej 0,5. Ostatnie dni były bardzo, bardzo trudne. czułam ze dzisiejszy wynik będzie właśnie taki...
Teraz czekam na telefon z kliniki by usłyszeć znane mi już magiczne zdanie "proszę ostawić leki". Tylko nie wiem co dalej... mam jeszcze jedną blastkę 4AB. Nie wiem jakie jeszcze badania mam wykonać przed ewentualnym ostatnim już transferem... Nie wiem co tak naprawdę jest ze mną nie tak?! Myślałam, że skoro problemem z zagnieżdżaniem były NK ...ale skoro teraz są ok, to już naprawdę nie wiem
Wszystkim szczęśliwie oczekującym (GizaS, Kiikifish Calineczkaa, Fusun, Dagpio, Bunieczek, Coleta i innym, których nie wymieniłam) gratuluję ze szczerego serca i życzę pięknych i spokojnych 9 m-cy.
Agulla Tobie życzę byś w końcu uwierzyła że kropek jest i chce z Tobą zostać!!! I duuuuuuuuuuużej bety w poniedziałek

Kate_p7 Powodzenia na jutrzejszym transferze. Będę trzymać kciuki!!!!
Kate23 Wysokiej bety kobieto!!!
Daria wysokiej bety w poniedziałek!!!
Hess owocnego stymulowania!!!!
Muszę się jakoś z tym sama uporać. M. przeżył to też bardziej niż się mogłam spodziewać:-(
Dziękuję Wam za wszystkie kciuki, zapytania i ciepłe słowa!!!!
cóż, moja beta nie ruszyła dziś ani trochę (10dpt), nadal poniżej 0,5. Ostatnie dni były bardzo, bardzo trudne. czułam ze dzisiejszy wynik będzie właśnie taki...
Teraz czekam na telefon z kliniki by usłyszeć znane mi już magiczne zdanie "proszę ostawić leki". Tylko nie wiem co dalej... mam jeszcze jedną blastkę 4AB. Nie wiem jakie jeszcze badania mam wykonać przed ewentualnym ostatnim już transferem... Nie wiem co tak naprawdę jest ze mną nie tak?! Myślałam, że skoro problemem z zagnieżdżaniem były NK ...ale skoro teraz są ok, to już naprawdę nie wiem
Wszystkim szczęśliwie oczekującym (GizaS, Kiikifish Calineczkaa, Fusun, Dagpio, Bunieczek, Coleta i innym, których nie wymieniłam) gratuluję ze szczerego serca i życzę pięknych i spokojnych 9 m-cy.
Agulla Tobie życzę byś w końcu uwierzyła że kropek jest i chce z Tobą zostać!!! I duuuuuuuuuuużej bety w poniedziałek

Kate_p7 Powodzenia na jutrzejszym transferze. Będę trzymać kciuki!!!!
Kate23 Wysokiej bety kobieto!!!
Daria wysokiej bety w poniedziałek!!!
Hess owocnego stymulowania!!!!
Muszę się jakoś z tym sama uporać. M. przeżył to też bardziej niż się mogłam spodziewać:-(
agulla84
Andromeda bardzo mi przykro kochana 3maj sie jakoś chociaż sama wiem jak to jest! Miałas histeroskopie zrobiona?
kasik36
Andromeda przykro mi 
andromeda5
Andromeda bardzo mi przykro kochana 3maj sie jakoś chociaż sama wiem jak to jest! Miałas histeroskopie zrobiona?
tak, miałam... w 2013, tuz przed kwalifikacja do programu. teraz się zastanawiam czy jakaś przyczyna może być w zabiegu łyżeczkowania sprzed roku, sama już nie wiem... czy mam teraz zrobić histeroskopię ponownie
agulla84
Ja bym zrobiła jak miałas zabieg to lepiej to sprawdzić mieć jasno ze nic tam nie siedzi!
reklama
agulla84
Ja dzisiaj wracałam z kliniki i samochód mi się zepsuł ledwo dojechalam do domu i teraz leże i czuje jak mnie ręce bolą musiałm być tak spieta z nerwów ze teraz wszystko schodzi :-/
Podziel się: