reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Agulla a jaką betę dziś miałaś? Dr daję szanse to jest dobrze:tak:
Celina witaj na forum, na pewno z nami będzie raźniej:tak:

A ja z mojego braku apetetu dziś na wadzę zobaczyłam -1,5 kg:confused2: jem ale mniej niż wcześniej bo nie wchodzi mi jedzenie, ale jak coś poskamuję to zjem aż nadto. Nigdy nie tykałam serka topionego a ostatnio zjadłam 5 kromek razowca z nim:eek:a nie lubię takich rzeczy.
Brzuch mi lekko wzdęło-pewnie nie od dzieka bo ma dopiero 2 cm ale czytałam że macica jest już wielkości grejfruta. Jeszcze 11 dni do usg:tak:

Celina: moje dwa chlopaki sa po biopsji jadra. U nas wogole w nasieniu brak plemnikow a po biopsji tylko kilka. Wsio bedzie dobrze. I z kilkona sobie poradzimy

Celina witaj !

agulla a jaka beta ci dziś wyszła ?

kate23
kciuki za wysoką bete

Daria coś czuję że 14dpt twoja beta będzie wysoka :tak:

kate_p7 transfer jutro tak ? trzymam kciuki !

Agulla no to super jest nadzieja, więc czekamy..;-)

Calina u nas też czynnik męski, co prawda biopsja nie grozi, ale i tak dobrze nie jest bo jest OAT III stopnia . Myślę, że u was te 6 ruchomych to znajdą :-) Ja teraz czekam na transfer o ile się odbędzie. Na forum jest parę dziewczyn w podobnej sytuacji, wiec jest nadzieja, bo ich maluszki są na świecie już:-)

lolitka moglam mieć tylko dwa telefony wiec wybrałam w 1 dobie po zapłodnieniu i w 3 dobie:-( Pewnie znowu trafi się morulka ale to też dobry zarodek, nie ma co wybrzydzać:-p no mam taką nadzieję, już raczej nie powinny stanąć, ale.... jak staną jutro zadzwoni embriolog i odwoła transfer.

inka26 tak jutro wielki dzień, nie mogę na tyłku usiedzieć..

Gizasku, ja apetytu mam aż nadto, ale za to jestem taka senna jak nigdy:rofl2:
Pani lekarka powiedziała, że objawy ciążowe mogą się zacząć od ok. 6 tyg ciąży.

reklama
Agulla widzisz jednak sa szanse, ze beta sie rozkreci, super :) A jaki wynik mialas dzisiaj?

Gizas jeszcze nadrobisz z kilogramami zobaczysz ;) przyjda problemy z zakladaniem skarpetek i butow, spaniem itp. Uroki ciazy ;)

Do góry