reklama
kikifish87
Fanka BB :)
dziewczyny jak myslicie moge pofarbowac wlosy henna??
celina2010
Zaciekawiona BB
Witam Was kochane, chciałam się przywitać, nazywam się Celina
Jestem przed pierwszą próbą in vitro, starujemy w kwietniu. Są obawy, jest strach, jest też masa szczęścia bo znaleźliśmy lekarza który dał nam nadzieję
mogę się podpiąć pod wątek? Było by mi raźniej 
Jestem przed pierwszą próbą in vitro, starujemy w kwietniu. Są obawy, jest strach, jest też masa szczęścia bo znaleźliśmy lekarza który dał nam nadzieję
calineczkaa
Witaj Celina;-)Możesz napisać coś więcej o sobie?
Już nie będziecie nazywać mnie Celina!!!!:-)Nauczcie się wkońcu
Już nie będziecie nazywać mnie Celina!!!!:-)Nauczcie się wkońcu

calineczkaa
Na początku myślałam, że to Kate zabawnisia założyła nowe konto dla jaj;-)I robi mi konkurencję;-)Jednak nie

calineczkaa
Co się dzieje z Olusią, Asią, Dorotą????
celina2010
Zaciekawiona BB
Witam Was
hmm coś więcej o sobie
staramy się o maluszka z mężem już prawie 5lat, po roku starań udaliśmy się na pierwszą wizytę do kliniki niepłodności do Krakowa, tam usłyszeliśmy wyrok- nie ma sensu wyrzucać pieniędzy na in vitro nie macie szans! Nasz problem to plemniki męża, otóż ma ich dosłownie kilka
w całym nasieniu.
Wczoraj po tych prawie 4 latach byliśmy w innej klinice (Artvimed-Kraków)... tam usłyszeliśmy że jest szansa!
Ze mną jest wszystko oki, wszystkie badania wyszły perfekcyjnie, na pierwszej wizycie zakwalifikowano nas do programu rządowego także bardzo nas to ucieszyło
teraz odliczam... leki już wykupione, dostałam Menopur w dawce 150 i zaczynam z nim działanie od 2dc, od następnego miesiąca. W tym miesiącu muszę zrobić jeszcze cytologię i usg piersi żeby już był komplet badań.
To będzie nasze pierwsze podejście. Lekarz uświadomił męża że jeśli nie znajdzie w nasieniu kilku plemników które będą całkowicie zdrowe i odpowiednie to czeka go biopsja jądra... zobaczymy czas pokaże.
Jejku ja to bym dzisiaj zaczęła, już dzisiaj chciała wiedzieć czy się uda czy nie... jejku jaka głupia ta natura mojej osoby! hehe
Powiedzcie kochane jak u Was?
Przed czy PO?
Jakie sugestie?
staramy się o maluszka z mężem już prawie 5lat, po roku starań udaliśmy się na pierwszą wizytę do kliniki niepłodności do Krakowa, tam usłyszeliśmy wyrok- nie ma sensu wyrzucać pieniędzy na in vitro nie macie szans! Nasz problem to plemniki męża, otóż ma ich dosłownie kilka
Wczoraj po tych prawie 4 latach byliśmy w innej klinice (Artvimed-Kraków)... tam usłyszeliśmy że jest szansa!
Ze mną jest wszystko oki, wszystkie badania wyszły perfekcyjnie, na pierwszej wizycie zakwalifikowano nas do programu rządowego także bardzo nas to ucieszyło
To będzie nasze pierwsze podejście. Lekarz uświadomił męża że jeśli nie znajdzie w nasieniu kilku plemników które będą całkowicie zdrowe i odpowiednie to czeka go biopsja jądra... zobaczymy czas pokaże.
Jejku ja to bym dzisiaj zaczęła, już dzisiaj chciała wiedzieć czy się uda czy nie... jejku jaka głupia ta natura mojej osoby! hehe
Powiedzcie kochane jak u Was?
Przed czy PO?
Jakie sugestie?
Ostatnia edycja:
reklama
agulla84
Hej kobietki ja już po wizycie mam powtórzyc bete w poniedzialek i zadzwonic lekarz kazał brać leki i spokojnie czekać
Podziel się: