reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hess to maçhina ruszyla☺ rzeczywiście spore masz te dawki ale jak trzeba to się człowiek poswieci☺ ja też Menopur zaczynałam od 75 a skończyłam na dawce 225☺ dobrze ze Calineczka postawiona do pionu niech zaraża błogosławionym stanem a nie straszy ☺
Agulla trzymam za Ciebie kciuki. Wiem, ze się uda☺
Dziewczyny NIE dziękuje☺ choc jako realistka czyt. Pesymistka nie liczę na specjalne szczęście. Dobranoc.

reklama
Agulla nie wiem o której będą wyniki bo mieszkam na wsi i na badanie muszę jechać do miasta - kurde jak to brzmi☺ jadę rano mam nadzieję ze wyblagam żeby mnie w miarę szybko pomierzyly☺ progesteron też zrobię tak na wszelki wypadek☺

Kate, gratulacje trzech zarodków, teraz to już formalność, transfer w sobotę;-)
Kate23-daj znać, jak najszybciej, jak wyniki, a jestem dobrej myśli i przesyłam fluidy ciążowe;-)
Agulla, liczę na wielgaśny przyrościk!
A ja już spokojna, czekam cierpliwie na poniedziałek na USG, bo muszę odhaczyć wizytę w klinice.
Miłego dnia everybody:-)

Nie no Celina suwaczek piękny:tak:ale z tym USG to znowu wyskoczyłas:tak:
Agulla nasz dr mowi że jest spokojny jak 14 dpt trzydniowych zarodków beta jest ponad 100, Kiki miałam mniej niż 100 a ciąża się bardzo ładnie rozwiaja i dzieko ma już prawie 4 cm:tak:u Ciebie musiała być późna implantacja, bo przyrost z 3 do 12 jest prawidłowy. dziś nie będzie większa niż nieco ponad 20. Może to być zarodek leniuszek albo niestety ciąża biochemiczna. Przyjmujemy pierwszą wersję i jej się trzymamy;-)
Kate23 kciuki również za Twoją betę, oby cię pozytywnie zaskoczyła;-)

witam :)
Kate23 trzymam kciuki za super wyniki:)
Agulla za Ciebie równiez i twoja bete!!!
Calineczka dobrze ze juz sie uspokoiłas teraz ciesz sie wspanialymi miesiacami z malenstwem:)

a ja...hym dzis 9dpt...pamietacie rano 7dpt robilam bete 1,63.... nadzieje stracilam ale czytalam o cudach ze beta zaczela rosnac w 11dpt czy 12dpt ale roznie bo i przy blastkach i przy 3 dniowych zarodkach...
wczesnie pisalam ze mam objawy @ boaly mnie piersi byly nabrzmiale ciagle apetyt na jedzenie i bol brzucha i jajnikow...po kliku dniach to ustapilo piersi staly sie znow ze tak powiem zwiotczałe i jak zawsze...a @ nadal niema chociaz umnie to zawsze po uteinie 2-3dni po odstawieniu...
ale wlasnie dzis 9dp tak mnie bola piersi i swedza sutki ze siedze w pracy i ciagle przez bluzke po kryjomu sie drapie ;)
moze zchizuje troche ale jakas nadzieja sie wemnie tli ze 14dpt czyli w srode kropek mnie zaskoczy ;):tak:.....oj ale juz wtym momencie zyje tylko marzeniami

Kate23, rozumiem to rozgoryczenie o którym wczoraj pisałaś.
Mój mąż też czasem stęka, narzeka, że wkółko tylko ta klinika, lekarze, badania. Że jakby niewiadomo, co robił, a on tylko oddaje nasienie i jeszcze narzeka, że przez to spóźnia się do pracy:-)Ach, Ci faceci, zero empatii i zrozumienia.

reklama
calina szansa na transfer wynosi 30% a na ciąże jeszcze mniej:-D.

Hess jakoś delikatnie Cię traktują. 225 co to dla Ciebie!! tyle to ty nosem wciągasz;-)
szkrabek transfer jest w sobotę o ile nie zostanie odwołany:-p

trzymam kciukasy za wszystkie dziewczynki:tak:

Do góry