reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kate mnie tylko bolało podbrzusze A estradiol był powyżej 3000. dr Kazała dużo pic i dieta lekkostrawnaza☺ oczywiście było po transferze czego Ci nie zycze☺

Hess powodzenia na wizycie☺ fajnie ze się spotykacie z Calineczka☺
A ja wstałam w całkiem dobrym humorze ale znowu mnie brzuch rypie więc latam co chwila do wc czy to już! Chciałabym wiedzieć na czym stoję bo chętnie odstawialbym hormony i @ byłaby z głowy a tak ten pms mnie wykończy

jolka- jezeli w najblizszym czasie nie podchodzisz do stymulki,i czekacie do maja na genetyczne, to ja bym zrobiła na twoim miejscu NK, zawsze to dodatkowe badanie i moze akurat to byl powod poronienia??

Kate: powiekszajacy sie obwod brzucha, uczucie ciezkosci w brzuchu/jajnikach, bole w tych ze okolicach, problemy z oddychaniem - to najczestsze objawy. Nie sadze bys miala hiper przy takim estradiolu no ale nic nie wiadomo.
Na wszelki wypadek hektolitry wody pij i jak bol jest nie do wytrzymania a zwlaszcza oddychanie sie pogarsza to czas jechac do szpitala

A Agulla się nie odzywała po wczorajszej becie? może oszalała ze szczęscia i zapomniała się pochwalić:tak:innej opcji nie przewiduję
Kiki to Twoje dzieko już duże, super że wszytsko w porządku, chyba możemy się pomału cieszyć:tak:ale odliczanie do kolejnej wizyty znowu mi się włączyło:sorry:. A Ty masz termin chyba na wrzesień?

A co Ty znowu Celina wymyślasz:wściekła/y:mówiłam że wścieku du.y dostaniesz do usg serduszkowego. Wyluzuj, nie czytaj głupot, narazie nie miałaś żadnych powodów do obaw, beta pięknie przyrastała i jest widoczny mały pęcherzyk.

reklama
Do góry