reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hessiątko 3mam kciuki za stymulację:tak:

edit:
Hess, Kiki a jakie objawy powinny mnie skłonić do wizyty ?? bo z tego co pamiętam to chyba gorączka no i problemy z oddychaniem?? czy coś jeszcze?

Ostatnia edycja:
Hess powodzenia kochana. Oby to była ta ostatnia stymulacja. Trzymamy kciuki.

A ja wróciłam właśnie z kliniki byłam na pobraniu krwi. Gizas miałam takie same badania co ty i ja miałam glukoze z krwi bez obciążenia. Następnym razem będzie z piciu :-)

kate_p7 - moje objawy były takie: wzdęty brzuch, bóle podbrzusza i w żabrach - przychodzące co jakiś czas z dużą intensywnością, trwające do 30 minut, mdłości, raz wymiotowałam. Wiem, że jeszcze może być skąpomocz, problemy z oddychaniem. Gorączki ja nie miałam.

Ja nie miałam hiperki, więc nie pomogę.
Ale mam nadzieję, że dziś lepiej się czujesz.
Bunieczku, mam nadzieję, że wszystkie wyniki wyjdą Tobie dobre;-)
A dziś Hess zaczyna stymulację;-)Trzymam kciuki;-)

calineczkaa - widzę, że nowego avatara masz :) Stymulację w zasadzie od jutra zaczynam, bo w rozpisce mam Gonapeptyl do jutra, a dziś zastrzyk akurat nie wypada. Nadal chcesz ODBĘBNIĆ ze mną spotkanie?? :-p

Ahahahaha;-)
Chodziło mi o spędzenie bardzo miło, mojego jakże cennego wolnego czasu z Tobą:-p
Oczywiście, jak się czeka z utęsknieniem na to spotkanie, to nie chodzi o odbębnienie;-)
Ile lukru się polało:-)

calineczkaa - winny się dużo tłumaczy widzę :-p Spadam, bo niedługo muszę wychodzić i jeszcze o pocztę zahaczyć i zakupy drobne i w ogóle......ech. Do zobaczenia!!

reklama
Dziewczyny .jestem po jednym poronieniu i jednym crio kompletnie nie udanym . W maju mam termin na badania genetyczne. Teraz czekam ba wyniki z invikty pakietu poronien, jak myślicie robić jeszcze badania NK. ?

Do góry