reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Sykatynka allo mlr zlecił mi immunolog więc chyba nie tylko w ciąży się to robi.

Gizas gratuluje :)

Ewcia bardzo, bardzo mi przykro.

reklama
GizaS nikt kto nie miał problemów z zaciążeniem nie zakuma o co chodzi. Nie dziwie się Tobie że bardziej uważasz. Ja przy ciąży też uważałam. Choć do 16 tc pracowałam na zmiany co nie dokońca była rozsądne.

no to jest z powrotem w Bydzi :-) mam już ze sobą maluszka i teraz będę go błagać by został ze mną:tak: Tak się martwiłam czy się rozmrozi i wchodziłam na konsultację z drżącym serem. Transfer przeprowadzał dr Stencel czyli tak jak chciałam:-) Akupunktura ok, mam nadzieje ze rzeczywiście pomoże. Teraz jestem po relanium i oczy mi się przymykają. idę zaraz pod na kanapę pod kocyk.

Ewciahcg i DorotaMie bardzo przykro mi dziewczyny.

reklama
Ewciahcg bardzo mi przykro :(
Giza ja też mam dużą miseczkę, jak będę w ciąży to będę miała "cyce jak donice" ogromne , i powiem tak ło matko
zakupy dobra sprawa

Dziewczyny jak zrobię święta trójce, komorki NK, białko i ten gen MTHFR to gdzie z wynikami mam się udać?? do lekarza z kliniki po prostu??
może któraś w warszawie chodzi do immunologa?? bo muszę pójść

andromeda niech maleństwo się wgryza !!

Do góry