reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Sham encorton mozna brac razem z acardem. Ja bralam acesan (odpowiednik acardu) do 16 tc a encorton chyba do 22 tc.

Daria szczesliwa "7", gratki i kciukasy za sex na szkielku :)

Lookator wreszcie wiecie z jakim wrogiem walczycie, to znacznie przybliza droge do upragnionego celu :)

Fusun, a Ty jaki się miewasz?:-)

Calineczka, jak by to powiedzieć... Naćpana się czuję. Relanium na mnie tak działa, że pół godziny po połknięciu tabletki zasypiam jakby mnie ktoś z prądu wyłączył. Wczoraj po transferze spałam do 19:30, wstałam, wykąpałam się i o 22 znowu spałam (do rana). Wstalam o 7, wyprawiłam synka do szkoły. O 8 połknęłam relanium i obudziłam się ok.14. Teraz jestem znowu po relanium. Walcze ze sobą bo chciałabym iść spać już na noc, a.nie robić sobie drzemki. I tak mi czas leci na spaniu... Jeszcze jutro, a potem zacznę żyć

Sham encorton mozna brac razem z acardem. Ja bralam acesan (odpowiednik acardu) do 16 tc a encorton chyba do 22 tc.

Daria szczesliwa "7", gratki i kciukasy za sex na szkielku :)

Lookator wreszcie wiecie z jakim wrogiem walczycie, to znacznie przybliza droge do upragnionego celu :)

Kasik36. Nieddziękuję he he:) ale mam nnadzieję ze to szczęśliwa"7" kochane a mmogę ja zadzwonić do kkliniki i zapytać o te moje komoreczki ile.się.zaplodnilo:)? Jak tak to kiedy

Daria mozesz sprobowac zadzwonic jutro ale musialabys miec nr tel do embriologa bo na recepcji nic Ci nie powiedza. Szkoda, ze nie zaznaczylas w papierach, ze chcesz konsultacje embriologiczne ale to juz po ptakach.

Fusun nie ma jak relanium ;)

Kasik dziękuje za odpowiedz :*
Daria zadzwon i zapytaj może akurat połączą Cie
Fusun śpij ile w lezie!1 ja natomiast zazwyczaj nie śpię, nawet po pick upie wybudzam się momentalnie i chce wychodzić ;)

Kate_p7 piękna 13, oby wszystkie ładnie rosły:tak:

Daria a u Ciebie szczęśliwa siódemka, życzę Co powodzenia, by się wszystkie zapłodniły (chyba tylko 6 zapładniają?) i dalej zdrowo rosły. A widzisz, tak się martwiłaś, że małe będą;-) jeśli chodzi o telefon, to sama dzwoniłam, w trzeciej dobie, tak ok.15

Ja dziś a propos obiadu - chińszczyzna:tak: PYCHOTA, ale na jutro robię makaron z kurczakiem i szpinakiem ze śmietaną - ściągnęłam od Fusun z wczoraj:laugh2:. Śpij smacznie Fusun, też bym tak chciała po relanium spać:rofl2:

Sham idziesz jutro do gina?

Mam pytanie o akupunkturę, wzięłam ja tym razem przed i po transferze. Musze się jakoś specjalnie przygotować? Nie chce tam z siebie idiotki zrobić:zawstydzona/y:

andromeda ja chodziłam na akupunkturę po prostu się rozbierałam :) ale ja to do mongolki chodziłam do niej do domu a wklinice to nie wiem jak to jest :) lubie akupunkturę :) muszę dopytac w klinice czy coś takiego mają

i tak jutro jade do kliniki i mam nadzieje ze już jutro skonczymy stymulacje i w poniedziałek będzie pick- up
nawet przywykłam już do mysli że transfer może być odroczony
najważniejsze żeby były zarodki

zrobiłam się płaczliwa, obolała, piersi bolą humory mam, trochę mnie mdli :/ już sama siebie mam dość
tylko zjadłabym coś dobrego :) i wina się napiła ;)

reklama
Witam,

Fusun śpij ile w lezie!1 ja natomiast zazwyczaj nie śpię, nawet po pick upie wybudzam się momentalnie i chce wychodzić ;)

Identycznie reaguję i na narkozę i na Relanium:eek: nie wiem czy to dobrze bo jakbym się wyłączyła to bym nie myślała;-)
Fusan kciuki za wgryzanie się Kropka:-D
Daria to miałaś przeboje:szok: ale będzie dobrze;-) ja po punkcji byłam tak głodna, że musiałam zaliczyć Mc Donalda:-D:-D
Katep rzeczywiście sporo tych pęcherzyków:sorry: a teraz mam pytanie do Ciebie nasza Encyklopedio - ja przed stymulacją miałam na jednym jajniku 20 a na drugim 21 pęcherzyków antralnych i gin mówił, że to dobrze bo AMH też mam dobre, ale czy przez to dopadła mnie ta lekka hiperka??? przy punkcji było dojrzałych 11 pęcherzyków:sorry: tak się zastanwiam czy to miałao wpływ:eek: a wogóle to mam jeszcze jedną sprawę - mój Synek przeszedł zakażenie mycoplasma pneumonia czy jakoś tak i M wtedy też chorował - pewnie na to samo, ale Antkowi zbadala to pulmonolog - czy isnieje możlwiość, że to ma wpływ na jakość naszych komórek itd bo w sumie po 3 dobie 5 zarodków przestało się rozwijać:cool: powodzenia na stymulacji, ogrom Twojej wiedzy nie będzie Ci pomogał, ale musisz jakoś uwierzyć, że wszystko będzie dobrze:-D
Lookator super, że sprawa się wyjaśniła:-) teraz już będzie z górki;-) cały czas mnie zadziwia, że face tmoże mieć taką wiedzę na temat ivf i tyle zaparcia, żeby walczyć o dziecko:-) mój M to taki młotek w tej kwestii, że szok:-p On a i owszem chce jeszcze dziecko, ale nic chłopina nie trybi w tej materii, u lekarza przytakuje,a w domu do mnie - "wytłumacz mi na polski co on mówił":-D mało tego jeszcze ja dostaję od niego zrypki, że za dużo czytam a potem panikuje:eek:

Powodzenia dla Wszystkich!!!

zmykam bo mam jutro rano do pracy, a łapie mnie przeziębienie i strasznie się martwię, że moje crio nie wypali:-( zaczyna mnie opuszczać optymizm:eek: lece walnąc jakieś prochy, muszę być zdrowa:tak: buziaki:-D

Do góry