reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

lolitka było 225 przez 4 dni, 150 przez 4 dni i 75, a teraz 225 i 150 przez 6 dni.
Co do Artemidy to w Białymstoku?

reklama
calineczkaa - Ty to chyba bardzo chcesz by się nie udało. Nie nastawiaj się na NIE ani na TAK. Po prostu zrobisz betę i już. A robisz w Inviccie?

Dobra, koniec tematu, robię w Inviccie, o ile Kunicki mi dziś wypisze skierowanie.
Inaczej bedę musiała płacić 39 zł.

Calinka, raczej ci nie wypisze, mowili mi ze w ramach mz po samej procedurze mogą już tylko zrobić weryfikacje w 14. dpt a że to i tak jest coś dodatkowego, wcześniej nawet to nie było finansowane przez mz wygląda

Ja poprzednio miałam skierowanie, wypisała mi je położna po punkcji i chyba mogłam je zrobić w każdym dniu w którym chciałam, a zrobilam w 10 dpt. Myślę, że nie powinno być problemu. Choć wszystko możliwe. Pojdę tam, bo od razu mają wynik, a gdzie indziej trzeba czekać i czekać.

Szkrabek: ciesze sie ze sie podobalo i ze mozesz skorzystac

Kate: no to znowu chce zaczac od 225? Wtedy tak i teraz znowu? Ludzie: uczmy sie z historii. Przy tej dawce mialas prawie hipeke. Teraz masz barszo duzo antralnych i znowu od 225 zaczniesz?
Tak, artemida w bialym... Jechalam z zagramanicy by sie tam leczyc

Słoneczka Wy moje tak się cieszę ,że tu jesteście .

lookator cieszę się ,że znalazła sie przyczyna Waszych niepowodzeń . U mnie też lekarka wpadła napomysł zrobienia tych badań i walczyłam z ureaplasmą :-)

A mi się strasznie dłuży czas ....histero dopiero w czerwcu , wiec stymu pewnie w lipcu lub sierpniu :-:)-(

Do tego musze wrócić do starej pracy , bo nowej nie znalazłam :-(

Dość smęcenia :-p w sumie to wpadłam zapytać co sądzicie o diecie opartej na orkiszu...wiele dobrego na jego temat czytałam:-) Może któraś z Was stosuje?

reklama
Do góry