Hess widzę, że czujesz lepiej, dobrze bo do marca musisz być zdrowa i zregenerowana bo stymulację zaczynasz:-)
Agulla84 16 -18 godzin po wniknięciu plemnika do komórki jajowej można zaobserwować pod mikroskopem cechy świadczące o zapłodnieniu komórki.
szkrabek ja to się dołuję bo wiem na czym stoimy a badania coraz gorsze, jak na razie jedna blastka była tak podejrzewam, więc boję się czy w ogóle jakaś będzie, bo u nas problem jest poważny po stronie M. Co prawda wierze w nasionka mego męża ale boje się że to podejście tylko potwierdzi, jak bardzo jest źle...
Calina nabierz trochę dystansu bo długo tak nie pociągniesz, do poniedziałku jeszcze dużo czasu. Zapisałam Cię na poniedziałek, ale pamiętaj jak nie wyjdzie to jeszcze jest 30% szans na to że pojawi się 10dpt. Więc dystans i spokój!
DorotaMie różnie w życiu się układa i nie zawsze ma się z kim te dzieci robić w najlepszym czasie na nie. A kiedy już jest ten ktoś to czas się kończy, a jak się nie kończy to są inne komplikacje. Jedne kobietki mają problem z ilością, jakością komórek inne nie mają tego problemu ale mają mężów co mają problem z ilością jakością plemników. Zatem rozpatrując nas jako pary, wszyscy jedziemy na jednym wózku
Dobrze, że kasik się wtrąciła bo ona jest dla mnie przykładem, ze warto próbować.
Moim guru jest lolitka i lilka, dla innych historia GizaS, kikifish czy bunieczek będzie "światełkiem w tunelu". Mamy tu dużo takich historii więc uszy do góry! dobrze jest wiedzieć z czym masz się zmierzyć i na co się porywasz, proszę spójrz na cytat w mojej sygnaturze, ponoć dobry jest;-)
LUTY
19: Fusun - udany transfer
20: kate_p7 - początek stymulacji
20: kikifish - podglądanie maluszka
20: dariaa16 - punkcja
20: DorotaMie - podglądanie pecherzyków
23: annemarie - wysoka beta!
23: DorotaMie - punkcja
23: calineczkaa - wysoka beta!
24: kate_p7 - wizyta u anestezjologa
24: GizaS - wizyta serduszkowa
24: andromeda5 - udany transfer