reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Fusun trzymaj się kobieto i zyczę Ci powodzenia z całego serca:tak::tak::tak: ja też w gdańskiej inviccie mam transfer i mi zawsze trzy dni po transferze każą betę, prg i estradiol badać, potem po 7 i 10 dniach

reklama
andromeda5 - dzięki, że pytasz :). Temperatura na razie spadła, mam 36,6, więc w normie. W nocy miałam 37,8. więc też nieco lepiej niż poprzedniej nocy. Męczy mnie kaszel, chyba zaczyna robić się mokry. Czasem katar wodnisty zawita, ale to tylko czasem. Poza tym leżę, grzeję się, a jak już mnie 4 litery bolą od leżenia, to wstaję na 30 minut i potem znowu do wyrka.

sham - ja byłam przestymulowana, ale porządne tego objawy miałam dopiero 4 dni po punkcji. Wzdęło mi brzuch, miałam mdłości, raz wymiotowałam, bóle w żebrach, w podbrzuszu, jeść mi się nie chciało, za to pić. Okazało się, że mam hiperkę, wodę w brzuchu i powiększone jajniki. Radzę Ci nie zwlekać tylko iść do lekarza, niech Ci dają Dostinex. Szybko pomaga. Ja musiałam w sumie wziąć aż 4 tabletki + 10 zastrzyków Clexane.

lookator - w Inviccie W-wa nie dają przeciwzakrzepowych po punkcji. Przynajmniej ja nie dostałam. Za to przy hiperce mi dali....6 dnia po punkcji.

Fusun - trzymam kciuki !! Już nie długo kobieto :-)

Hess dzisiaj mam wizytę więc zobaczę co lekarz powie, to dopiero stymulacja więc może panikuje. Koniecznie wymocz nogi w soli i załóż skarpety ( dosłownie 30 minut temu koleżaka sprzedała mi ten pomysł- podobno pomaga- ja dzisiaj będę próbować)
Fusun czekm na wieści jak już bedzie po :) a co dobrego dzisiaj gotujesz, na okoliczność ciąży :)C
calineczka - niby poniedziałek już tak blisko a jednak tak daleko !! obserwuj siebie i swoje ciało i objawy bo za kilka dni jak ty już potwierdzisz że jesteś w ciąży to ja w niej będę i sama będę się doszukiwać ;)

A Calineczka dalej swoje:-Dno najlepiej jakbyś już mdłości miała. Brak objawów, objawy na @ i objawy niby ciążowe to tylko nasza zryta psycha:-Da jesz ananaska? olej lniany pijesz?
Ja tez na ince jestem, słaby substytut ale musialam coś wprowadzić zamiast porannej kawy która jest moim punktem koniecznym co ranek

Fusun kciuki za dzisiejszy transfer:tak:relanium piękna rzecz po transferze
Daria 13 pęcherzykó to naprawdę dobry wynik, jeśli jesteś w rządówce to i tak zapładniają tylko 6. Będzie dobrze.
Kiki jesteś już w domu? jak się czujesz? kiedy masz wizytę w Gyn?trzymaj się ciepło:tak:
Ewciahcg a Ty dlaczego milczysz? chyba jesteś już po wizycie? jak maluszek?
Bunieczek to samo pytanie do Ciebie, jak się czujesz i kiedy wizyta kolejna? Macie już kart ciąży?

Gizasku, ja po prostu chcę od razu pójść w Twoje ślady:-D:-D:-D
Ananaska jem, olej pije, relanium jem, nospe max 2 razy dziennie jem:-)Cholera co tu jeszcze można zrobić?:-D

czytam tak u was ze mialyscie kilka albo conajmniej dwie kontrole pecherzykow? ja mialam jedna..hym.... moj lekarz chyba nielubi usg :D
DorotaMie dwa jajca ale za to jakie , jeszcze blizniaki beda:)! czego z calego serca Tobie zycze:)

Calineczka niemusisz miec zadnych dolegliowsci:) spro mam kolezanek ktore wogole nic nieczuly ani boli krzyza ani piersi kompletnie nic :) a ja juz powtarzam ktorys raz Ty teraz musisz byc w ciazy twoj kropek zostanie z Tobą :)!!!

Hess zdrowiej nam tu !!! :) ja zawsze pilam mleko gorace z miodem i przechodzilo:)!

reklama
Adromeda, ja też wykupię weryfikacje po transferze. Tylko nie wiem jak rozwiążą weryf.w 3 dpt bo w moim przypadku to będzie niedziela. A drugą weryf.robiłaś w 7 dpt? Bo ja w 6. I inne dziewczyny chyba też? Hmmmm....

Sham, zrobiłam sos śmietanowy do makaronu z kurczakiem i szpinakiem. Makaron ugotuję później, na świeżo

Do góry